8. Sınıfta Devamsızlıktan Kalmak Var mı?

Herkes farklı bir şey diyor, meb.gov.tr de de bulamadım. Zayıf notum falan yok, öyle aşırı devamsızlığım da yok. On günden sonra kalır mıyım?
Not: Bu forumdaki konulara da baktım, hatırlatmayın.

20 iş günü içerisinde raporla sildirme hakkında var, ailen raporu yazıyor. Benim şuanda 12 olacak, yarın babam gelip 9'a indirecek ve okulun son iki haftasına kadar devamsızlık yapmayacağım. 20 İş günü geçmeden halletmek iyi olur aksi bir halde kalınıyor.

Ben şu an 10. sınıfım 8.Sınıfa gittiğim zaman devamsızlık sınırı 20idi özürsüz devamsızlık 37 özürlü 12ydi. Sınıfta kalmadım hiç sildirmedim bile hala duruyor.

2014 Yılı Temel Eğitim Yapım Programı
Bu posttan sonra buldum, özürsüz 10 günde kalıyormuşsunuz. 20 gün falan yokmuş. Raporla sildirmeyi falan da yeni duydum, en temizi kaçamak yapmamak .

Kaçma işleri ile ilgili soruların olursa direk sorabilirsin
Ben şu an 10. sınıfım 8.Sınıfa gittiğim zaman devamsızlık sınırı 20idi özürsüz devamsızlık 37 özürlü 12ydi. Sınıfta kalmadım hiç sildirmedim bile hala duruyor.
Eskiden ilkokulda devamsızlık vardı ama kalma yoktu. Yeni yönetmelikle gelmiş deniyor ama uygulanıyor mu tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…