MuhammedAlbaş Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim?
Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim?
KS KS MuhammedAlbaş Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #11 neyse bişey kaybetmicem görcez nolcak İnşallah geçerim sınıfı Artı 0 Eksi
lysthaken Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #12 Senin geçmene gerek yok zaten kardeş, senin ülkeye bir yararın olmaz. Artı 0 Eksi
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 450 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #13 MuhammedAlbaş dedi: İronimi yaptın yoksa gerçektenmi diyorsun. İnşallah öyledir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş komik şakalar yaptığını zannediyor. 45'in altına düşme yeterli. 45 altına düşersen öğretmenlerin karar verecek geçip geçmeyeceğine. Devamsızlıktan kalma yok. Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: İronimi yaptın yoksa gerçektenmi diyorsun. İnşallah öyledir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş komik şakalar yaptığını zannediyor. 45'in altına düşme yeterli. 45 altına düşersen öğretmenlerin karar verecek geçip geçmeyeceğine. Devamsızlıktan kalma yok.
pythxdl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #14 lysthaken dedi: Senin geçmene gerek yok zaten kardeş, senin ülkeye bir yararın olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu tarz fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
lysthaken dedi: Senin geçmene gerek yok zaten kardeş, senin ülkeye bir yararın olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu tarz fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Adayı Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 149 Yer Bursa 9 Mayıs 2023 #15 MuhammedAlbaş dedi: Selamünaleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Üstün başarınızı tebrik ederim. Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: Selamünaleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Üstün başarınızı tebrik ederim.
pythxdl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #16 SkyH85 dedi: Arkadaş komik şakalar yaptığını zannediyor. Kalma diye bir şey yok ortaokulda. Genişletmek için tıkla... Eğer (ŞÖK) bırakırsa bırakır ama geçireceğini düşünüyorum Artı 0 Eksi
SkyH85 dedi: Arkadaş komik şakalar yaptığını zannediyor. Kalma diye bir şey yok ortaokulda. Genişletmek için tıkla... Eğer (ŞÖK) bırakırsa bırakır ama geçireceğini düşünüyorum
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.742 Makaleler 5 Çözümler 38 9 Mayıs 2023 #17 Ortaokulda kalma olsaydı kardeşim muhtemelen 10 kere kalmıştı. Artı 0 Eksi
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Mayıs 2023 #18 MuhammedAlbaş dedi: Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Hocam o değilde nasıl 31 ortalama yaptınız? Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Hocam o değilde nasıl 31 ortalama yaptınız?
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 9 Mayıs 2023 #19 Bizim arkadaşlardan biri lgs ye daha iyi hazırlanmak için ciddi ciddi kalmayı düşünüyor Artı 0 Eksi
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 9 Mayıs 2023 #20 kalmıyorsun fakat lisede de böyle olmazsın inşallah şimdiden açığa hazırlan çalışmayacaksan Artı 0 Eksi