8. sınıfta kalma nasıl işler?

Serhat28362728

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben 8. sınıfa gıdıyorum ve ortalamam 60 Türkçe ortalamam 70+ fakat 4 dersten kalıyorum.
Tek sorum şu sınıfta kalıyor muyum?

Not devamsızlıgım yok.

Merhaba ben 8. sınıfa gıdıyorum ve ortalamam 60 Türkçe ortalamam 70+ fakat 4 dersten kalıyorum.
Tek sorum şu sınıfta kalıyor muyum?

Not devamsızlıgım yok.
1. dönemden sıkıntı çıkmaz. Belge alamazsın o kadar. 2. dönem sıkıntı. dişini sıkmak zorundasın.

Benim ortaokulda 50 gün devamsızlığım vardı sınıfı geçtim notlarımda bayağı düşüktü ortaokulda sınıfta kalamazsınız.

1. dönemden sıkıntı çıkmaz. Belge alamazsın o kadar. 2. dönem sıkıntı. Dişini sıkmak zorundasın.

Kalmazsınız da hocam 8. sınıfta dört dersten nasıl kalıyorsunuz?

Hocalar sozluye 50 giriyor ben ne yapayım.

Benim ortaokulda 50 gün devamsızlığım vardı sınıfı geçtim notlarımda bayağı düşüktü ortaokulda sınıfta kalamazsınız.

Teşekkür ederim.

Ortaokulda sınıfta kalma durumu söz konusu değil; ne olursa olsun liseye geçiyorsun.

6. sınıfta bir çocuk kalmıstı bızım sınıfta.

Hocalar sozluye 50 giriyor ben ne yapayım.

Teşekkür ederim.

6. sınıfta bir çocuk kalmıstı bızım sınıfta.
Hocam, neden beğenmediğinizi gerçekten anlayamadım, keşke bunu önceden belirtseydiniz. Şimdi sizden mantıklı bir şekilde düşünmenizi rica ediyorum. Siz sınav öğrencisisiniz; nasıl kalıyorsunuz? Zaten eskiden kalma gibi durumlar vardı, ancak bu durum artık kalktı. 6. sınıftaki arkadaşınız ile şimdiki durum aynı değil, sanırım bunu anlamışsınızdır. Unutmayın, siz LGS öğrencisisiniz ve OBD'den çok sınav puanınız önemli olduğu için sınıfta kalma durumu söz konusu olamaz. Hatta MEB bile, öğrencileri, ikametgahınıza yakın bir liseye yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…