k3rito Zeptopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 8. sınıfa gidiyorum. Nottan ve devamsızlıktan kalma var mı? Çok korkuyorum bu durumdan. Düşünmekten başım ağrıyor.
8. sınıfa gidiyorum. Nottan ve devamsızlıktan kalma var mı? Çok korkuyorum bu durumdan. Düşünmekten başım ağrıyor.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 22 Aralık 2021 #2 8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Kaynak Son düzenleme: 22 Aralık 2021
8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Kaynak
k3rito Zeptopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #3 JMSae dedi: 8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Hayır kalınmıyor. Kaynak Genişletmek için tıkla... teşekkürler
JMSae dedi: 8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Hayır kalınmıyor. Kaynak Genişletmek için tıkla... teşekkürler
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 22 Aralık 2021 #4 k3rito dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #5 k3rito dedi: 8. sınıfa gidiyorum. Nottan ve devamsızlıktan kalma var mı? Çok korkuyorum bu durumdan. Düşünmekten başım ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır 8. sınıfta kalma yok ama lisede kalma var.
k3rito dedi: 8. sınıfa gidiyorum. Nottan ve devamsızlıktan kalma var mı? Çok korkuyorum bu durumdan. Düşünmekten başım ağrıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır 8. sınıfta kalma yok ama lisede kalma var.
A Ali1512 Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #6 JMSae dedi: 8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Kaynak Genişletmek için tıkla... 20 gün özürlü 5 gün özürsüzüm var kalırmıyım
JMSae dedi: 8. sınıfta herhangi bir öğrenci kaç tane zayıfı olursa olsun veya kaç gün devamsızlığı olursa olsun sınıfta kalmaz. Başını ağırtacak kadar düşünmektense o zamanı iki kitap açarak değerlendirsen öyle bir endişen olmaz. Kaynak Genişletmek için tıkla... 20 gün özürlü 5 gün özürsüzüm var kalırmıyım