Halil07755 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Kardeşim yeni 8. Sınıfa geçti ve bana gelip ders programını gösterdiğinde, KMY kısaltmalı bir ders gördüm, bizde yoktu böyle bir şey ama bu hangi ders tam olarak? Kimyadan başka bir açılım aklıma gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025
Kardeşim yeni 8. Sınıfa geçti ve bana gelip ders programını gösterdiğinde, KMY kısaltmalı bir ders gördüm, bizde yoktu böyle bir şey ama bu hangi ders tam olarak? Kimyadan başka bir açılım aklıma gelmiyor.
B Berkay Stark Femtopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #2 Yok. Lisede kimya dersi var.
Halil07755 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Berkay Stark dedi: Yok. Lisede kimya dersi var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir?
Berkay Stark dedi: Yok. Lisede kimya dersi var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir?
Hexcc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 Halil07755 dedi: Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir? Genişletmek için tıkla... Fende kimya derslerine benzer şeyler göreceksin tabii, doğrudan kimya dersi yok.
Halil07755 dedi: Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir? Genişletmek için tıkla... Fende kimya derslerine benzer şeyler göreceksin tabii, doğrudan kimya dersi yok.
sefacb Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #5 Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Olması lazım.
Halil07755 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #6 sefacb dedi: Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam teşekkürler.
sefacb dedi: Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam teşekkürler.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 286 Çözümler 1 7 Eylül 2025 #7 sefacb dedi: Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir?
sefacb dedi: Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir?
sefacb Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #8 Halil07755 dedi: Bakacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, en iyi bilgiyi hocasından alabilirsiniz. merabaamet dedi: Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. İsmi üzerinden basit bir tahmin yapabiliriz ancak.
Halil07755 dedi: Bakacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, en iyi bilgiyi hocasından alabilirsiniz. merabaamet dedi: Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. İsmi üzerinden basit bir tahmin yapabiliriz ancak.
H hwenzy Picopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #9 Hayır yok.
Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #10 Büyük olasılıkla dersin ismi "kültür ve medeniyetimize yön verenler". Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025