Halil07755 Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #11 Muhammed099 dedi: Konuyu yanlış okumuşum kusura bakmayın. 8. sınıf'ta kimya dersi yok. Büyük olasılıkla dersin ismi "kültür ve medeniyetimize yön verenler" Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam sorun yok .
Muhammed099 dedi: Konuyu yanlış okumuşum kusura bakmayın. 8. sınıf'ta kimya dersi yok. Büyük olasılıkla dersin ismi "kültür ve medeniyetimize yön verenler" Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam sorun yok .
Kahertz Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #12 merabaamet dedi: Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir? Genişletmek için tıkla... Örneğin: Mevlânâ celâleddîn-i rûmî'nin Türk kültür medeniyetimize katkıları gibi şeyler Ahmet yesevi vs olsun.
merabaamet dedi: Beni yanlış anlamayın hocam ama bu dersin konusu nedir? Genişletmek için tıkla... Örneğin: Mevlânâ celâleddîn-i rûmî'nin Türk kültür medeniyetimize katkıları gibi şeyler Ahmet yesevi vs olsun.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 7 Eylül 2025 #13 Halil07755 dedi: Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir? Genişletmek için tıkla... Seçmeli derstir. Muhtemelen Kültür Medeniyettir.
Halil07755 dedi: Biliyorum, ama başka hangi ders olabilir? Genişletmek için tıkla... Seçmeli derstir. Muhtemelen Kültür Medeniyettir.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #14 Halil07755 dedi: Kardeşim yeni 8. sınıfa geçti ve bana gelip ders programını gösterdiğinde, kmy kısaltmalı bir ders gördüm, bizde yoktu böyle bir şey ama bu hangi ders tam olarak? Kimyadan başka bir açılım aklıma gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Bize ibni sina, mimar sinan, yunus emre falan izletmişlerdi onların hayatları üzerinden sınav olmuştuk.
Halil07755 dedi: Kardeşim yeni 8. sınıfa geçti ve bana gelip ders programını gösterdiğinde, kmy kısaltmalı bir ders gördüm, bizde yoktu böyle bir şey ama bu hangi ders tam olarak? Kimyadan başka bir açılım aklıma gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kültür ve medeniyetimize yön verenler. Bize ibni sina, mimar sinan, yunus emre falan izletmişlerdi onların hayatları üzerinden sınav olmuştuk.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Eylül 2025 #15 1. Ünite: Mevsimler ve İklimCoğrafya 2. Ünite: DNA ve Genetik Kod Biyoloji 3. Ünite: BasınçFizik 4. Ünite: Madde ve EndüstriKimya 5. Ünite: Basit MakinelerFizik 6. Ünite: Enerji Dönüşümleri ve Çevre BilimiBiyoloji 7. Ünite: Elektrik Yükleri ve Elektrik EnerjisiFizik Liseye göre ders karşılıkları.
1. Ünite: Mevsimler ve İklimCoğrafya 2. Ünite: DNA ve Genetik Kod Biyoloji 3. Ünite: BasınçFizik 4. Ünite: Madde ve EndüstriKimya 5. Ünite: Basit MakinelerFizik 6. Ünite: Enerji Dönüşümleri ve Çevre BilimiBiyoloji 7. Ünite: Elektrik Yükleri ve Elektrik EnerjisiFizik Liseye göre ders karşılıkları.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.527 Çözümler 41 Yer Edinburgh 7 Eylül 2025 #16 Hayır yok.