Çözüldü 8. sınıfta matematiğin düşük olmasından dolayı sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agrona

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 8. sınıf öğrencisiyim matematiğim çok kötü ve sınıfta kalıp kalmayacağımı merak ediyorum.

Matematik ilk yazılım 19.

2. yazılım ise 20 sınıfta kalır mıyım?

Çözüm
Birinci dönem ve ikinci dönem ortalamanıza bağlı. Eğer 50'nin altında gelmezse sınıfı geçersiniz.

(2) Bir üst sınıfa devam etmek için öğrencinin iki dönem (Mülga ibare:RG-25/6/2015-29397) (…) puanının aritmetik ortalaması, her ders için 45,00’dan az olamaz.

Arkadaş ortaokul öğrencisi, hatırlatayım dedim. Sizin o dediğiniz şey lisede geçerli. Onun dışında burada yazan bilgiye göre dönemlik ortalaman 45 ve üzerinde olmalı. Ortalaman 45 ve üzeri olursa sorun oluşturmaz. Dönemlik zayıfın sadece belge almana engel oluşturur.

Eğer hoca sözlü notlarını 81 üstü verirse kalmazsın. Hocanın insafına kalmış.

Arkadaş sınıfta kalmayı soruyor hocam. Ek olarak ortaokulda kalma ve geçme notu 45 puandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci dönem ve ikinci dönem ortalamanıza bağlı. Eğer 50'nin altında gelmezse sınıfı geçersiniz.

(2) Bir üst sınıfa devam etmek için öğrencinin iki dönem (Mülga ibare:RG-25/6/2015-29397) (…) puanının aritmetik ortalaması, her ders için 45,00’dan az olamaz.

Arkadaş ortaokul öğrencisi, hatırlatayım dedim. Sizin o dediğiniz şey lisede geçerli. Onun dışında burada yazan bilgiye göre dönemlik ortalaman 45 ve üzerinde olmalı. Ortalaman 45 ve üzeri olursa sorun oluşturmaz. Dönemlik zayıfın sadece belge almana engel oluşturur.

Arkadaş sınıfta kalmayı soruyor hocam. Ek olarak ortaokulda kalma ve geçme notu 45 puandır.

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…