Z Zeyneeppp Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Kasım 2022 #1 Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım?
Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Ortalaman 50 üzeri ise alırsın. Sözlü dahil.
sinyoruchiha Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Zeyneeppp dedi: Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ortalamanın 50 üzerinde olması lazım.
Zeyneeppp dedi: Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Ortalamanın 50 üzerinde olması lazım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 7 Kasım 2022 #4 sinyoruchiha dedi: Ortalamanın 50 üzerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Ortalaman 50 üzeri ise alırsın. Sözlü dahil. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sizin bu dediğiniz lise, arkadaş ortaokul öğrencisi. Ortaokulda geçme notu 45 puandır.
sinyoruchiha dedi: Ortalamanın 50 üzerinde olması lazım. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Ortalaman 50 üzeri ise alırsın. Sözlü dahil. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sizin bu dediğiniz lise, arkadaş ortaokul öğrencisi. Ortaokulda geçme notu 45 puandır.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 7 Kasım 2022 #5 İkinci sınavdan 65 alırsan ortalamana 50 düşer ve matematikten geçersin. Kalmadığın için de belge alabilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla ortaokulda kalınan ders, belge almaya engel değildi. Ama tam emin de değilim, sen bir araştır yine de.
İkinci sınavdan 65 alırsan ortalamana 50 düşer ve matematikten geçersin. Kalmadığın için de belge alabilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla ortaokulda kalınan ders, belge almaya engel değildi. Ama tam emin de değilim, sen bir araştır yine de.
Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 7 Kasım 2022 #6 Ortaokulda belge alamama vesaire durumlar olmuyor genelde lisede oluyor onlar.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 7 Kasım 2022 #7 Yasiver dedi: Ortaokulda belge alamama vesaire durumlar olmuyor genelde lisede oluyor onlar. Genişletmek için tıkla... 334155 dedi: İkinci sınavdan 65 alırsan ortalamana 50 düşer ve matematikten geçersin. Kalmadığın için de belge alabilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla ortaokulda kalınan ders, belge almaya engel değildi. Ama tam emin de değilim, sen bir araştır yine de. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıftan biri türkçeden kaldığı için teşekkür alamamıştı orta okulda.
Yasiver dedi: Ortaokulda belge alamama vesaire durumlar olmuyor genelde lisede oluyor onlar. Genişletmek için tıkla... 334155 dedi: İkinci sınavdan 65 alırsan ortalamana 50 düşer ve matematikten geçersin. Kalmadığın için de belge alabilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla ortaokulda kalınan ders, belge almaya engel değildi. Ama tam emin de değilim, sen bir araştır yine de. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıftan biri türkçeden kaldığı için teşekkür alamamıştı orta okulda.
T Tuna Kaya Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #8 Zeyneeppp dedi: Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka alırsın o lise için geçerli genel ortalaman 75 altında olursa alamazsın diye biliyorum. Yoksa derslerden kalmayla belge alamamak lise de.
Zeyneeppp dedi: Herkese selam arkadaşlar. Ben 8. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. Çalıştım ama 40'ın altında alırsam belge alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka alırsın o lise için geçerli genel ortalaman 75 altında olursa alamazsın diye biliyorum. Yoksa derslerden kalmayla belge alamamak lise de.