8. sınıfta okula gidilmese olur mu?

shaxo22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şimdi ben 8. sınıfım, LGS'ye caliscagim için okula gitmesem, sadece sınavlara gitsem olur mu? Okul mudurumle konuştum, olmaz dedi ama beni şube öğretmenler kurulundan geçirirler bence, ortalamam 99.2.
Yardımlarınıza açığım.

Merhaba arkadaşlar, şimdi ben 8. sınıfım, LGS'ye caliscagim için okula gitmesem, sadece sınavlara gitsem olur mu? Okul mudurumle konuştum, olmaz dedi ama beni şube öğretmenler kurulundan geçirirler bence, ortalamam 99.2.
Yardımlarınıza açığım.
ben 8 ken son 1 ay gitmedim okula onun dışında izin vermediler.Ama eğer ailen ile izin alırsan belki 2 3 ay gitmemeyi başarırsın.

ben 8 ken son 1 ay gitmedim okula onun dışında izin vermediler.Ama eğer ailen ile izin alırsan belki 2 3 ay gitmemeyi başarırsın.
Ailemle gittim ona rağmen 15 gün ancak olur diyo ben doktor raporu fln alsam ise yararmi gerçi yine devamsızlık olarak yaziliyor

Devamsızlığı. Kaç gundu sace 30 gün mü

Hocam sen okula gitmeme şansım var mı anlamında mı sordun ders anlamında mı sordun?

Hocam müdür onaylamıyorsa sıkıntı çıkabilir okulda ders çalışabiliyorsan hiç uğraşma bence .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı