8. sınıfta okula gitmememek mantıklı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar son günlerde LGS için ve 8.sınıf için çok fazla konu açıyorum ama stresliyim kusura bakmayın. Sizce 8. sınıfta şu an okula gitmemek mantıklı mı? Full eve kapanıp derslere bakmayı düşünüyorum sadece sınav haftasında 1,5 hafta gideceğim.

Devamsızlıktan kalırsın.

Her türlü geçirirler seni ama yine de devamsızlık meselesini iyi araştır. Soruna gelecek olursak eğer gerçekten kendini verebileceğini inanıyorsan, okuldan daha da fazla verim alirim diyorsan gitme. Ben de 1 ay kala gitmeyi bırakmıştım ama o bütün senenin bıkkınlığı ile full uyuyordum. Sonuç %7 geldi

Devamsızlıktan kalma yok ŞÖK'e atıyorlar seni bizzat ŞÖK'teki bir hocamla konuştum gelene geçene imza atıyoruz oğlum sıkıntı olmuyor dedi.

Hacı okulda test çözemiyorum sınıf yüzünden. Kendine hedef belirleyenler çalışanlar var ama bir o kadar da çalışmayan, hocaları derslerde dışarı çıkalım diye darlayanlar oluyor. Anlamadım napıyolar kendileri çalışmıyolar diye milletinde huzurunu kaçırıyolar. LGS'ye 1 ay kalmış stresten kafayı yiyorum bunlar bomboş.

Gecmen mantıklı olabilir o zaman ama dediğim gibi devamsızlık mevzusunu araştır iyice.

devamsızlığın yoksa en mantıklısı konular artık bitmiş olmalı evde kendini seri denemeler yapsan daha çok fayda görürsün.

devamsızlığın yoksa en mantıklısı konular artık bitmiş olmalı evde kendini seri denemeler yapsan daha çok fayda görürsün.
hocam örnek veriyorum sınavdan aldığınız puan başka ve obp puanınız başka bir çocukla yakın ve aynı liseyi yazdınız direk devamsızlığa bakıyolar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…