FakeBehlul Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #11 510095 dedi: Hemen yapmaya başlayın hocam önerim. 0 olarak işlenir ve ortalamanız aşırı düşer. En azından geciktirmeli getirerek 70 80 almanız. Genişletmek için tıkla... Reis boş ver zaten hocadan rica edeceğim iptal eder belki beni seviyor bayağı.
510095 dedi: Hemen yapmaya başlayın hocam önerim. 0 olarak işlenir ve ortalamanız aşırı düşer. En azından geciktirmeli getirerek 70 80 almanız. Genişletmek için tıkla... Reis boş ver zaten hocadan rica edeceğim iptal eder belki beni seviyor bayağı.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Mayıs 2023 #12 FakeBehlul dedi: Reis boş ver zaten hocadan rica edeceğim iptal eder belki beni seviyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Hocam işi garantiye alın. Size iyi ders olmuştur bu olay. Siz gene de yapın. Sırf seviyor diye öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
FakeBehlul dedi: Reis boş ver zaten hocadan rica edeceğim iptal eder belki beni seviyor bayağı. Genişletmek için tıkla... Hocam işi garantiye alın. Size iyi ders olmuştur bu olay. Siz gene de yapın. Sırf seviyor diye öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
yasinetrus Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 247 Çözümler 3 22 Mayıs 2023 #13 FakeBehlul dedi: Hocam 200 tane soru çözecek mişim ve hoca bu sorulardan bi kaç tanesini bana soracak ve ben hocaya anlatıcam projenin son tarihine ise 3 gün kaldı.Bende yapmamaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Yapabildiğin kadar yap, en azından sıfır almamış olursun. 3 gün az bir süre değil.
FakeBehlul dedi: Hocam 200 tane soru çözecek mişim ve hoca bu sorulardan bi kaç tanesini bana soracak ve ben hocaya anlatıcam projenin son tarihine ise 3 gün kaldı.Bende yapmamaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Yapabildiğin kadar yap, en azından sıfır almamış olursun. 3 gün az bir süre değil.