ismaiwz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #1 8. sınıf öğrencisiyim. Konuların hepsini tam kavradım ancak matematikte sorular karşıma çıktığında ufo görmüş masum köylüye dönüyorum. Denemelerde maksimum 12 soru ortalama 7 soru çözüyorum. Bunun bir çözümü var mı tekniğini falan? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
8. sınıf öğrencisiyim. Konuların hepsini tam kavradım ancak matematikte sorular karşıma çıktığında ufo görmüş masum köylüye dönüyorum. Denemelerde maksimum 12 soru ortalama 7 soru çözüyorum. Bunun bir çözümü var mı tekniğini falan?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 16 Mayıs 2022 #2 Teknik yok dostum. Matematikte soru çözdükçe hızlanırsın. Sınava kadar görebildiğin kadar çok soru görmeye çalış, denemelerle takviye et bunu.
Teknik yok dostum. Matematikte soru çözdükçe hızlanırsın. Sınava kadar görebildiğin kadar çok soru görmeye çalış, denemelerle takviye et bunu.