8 Şubat'tan beri internetin kötü olması sizde de var mı?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
8 Şubat'tan beri internetim çok kötü. Hem mobil veri hem Wi-Fi. Sanırım çoğu kişide böyle. İnterneti ne zaman eski haline getirecekler?

Ethernet ile bilgisayarımda sorun yok ama çeken yerde bazen telefonun internet çekmiyor.

8 Şubat'tan beri internetim çok kötü. Hem mobil veri hem Wi-Fi. Sanırım çoğu kişide böyle. İnterneti ne zaman eski haline getirecekler?
Ben de birkaç yıldır kötü.

Türk telekom kullanıyoruz yaklaşık 1 aydır çok kötü internet. Arada bir gidiyor internet çok sinir bozucu.

Ders seçimi yapacağım yarım saattir site yüklenmiyor. Sadece birkaç siteye rahat girebiliyorum fakat tarayıcıdan da bir şey bulamıyorum.

Türk Telekom kullanıyoruz yaklaşık 1 aydır çok kötü internet. Arada bir gidiyor internet çok sinir bozucu.

Şu an bende sık sık internet gidiyor.

Superonline'dan zaten şikayetçiydim, son 1-2 haftadır 2-3 cihaz bağlanınca saçmalamaya başladı. Bazen siteler bile hata verebiliyor.

Son 2-3 gündür çok kötü çalışıyor wi-fi mobil veri açacak kadar kötüleşiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…