8 TB HDD Secimi

Bende ST8000DM002 modeli var hala Windows'a tanıtamadım. Demedi deme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah kardeşim. Western Digital 6 TB 128 MB 7200 RPM almayı planlıyorum. Sence nasıl?
6 TB kullanmadım henüz, 4 TB'ta sorun çıkmadı bana. Bence almadan sistemi toplayan arkadaşa Windows'un tanıyıp tanımayacağını bir danış.

Uzun ömür ve güvenli kullanım istiyorsanız bu kadar çok kapasiteli disk almanızın bir manası yok. 2-3 TB'lık modellerden birden fazla satın alın. Biri bozulursa diğerleri kalsın. 8 TB alacaksınız bozulacak, tüm emeğiniz boşa gidecek.

Haklısın kardeşim dogru. Benim asıl alış nedenim bunlar SSD hızı gibi, WD BLACK 6 TB SSD gibi hızlı. 260 MB okuma / 240 MB yazma hızı çok oldugu için. Yoksa senin dedigin mantıklı, internetteki testlerden baktım. Peki 2 TB, bana WD BLACK 6 TB gibi hızlı HDD önerin var mı?

WD Black 6 TB SSD gibi hızlı öneri istemişsiniz de, WD Black serisi SSD değil HDD zaten. Madem yüksek hızlı HDD istiyorsunuz, o halde 2 TB WD Black HDD alın. Normal disklere göre daha pahalıdır, ona göre de performansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…