8 yıldır hiç unutamadığım biri var

Reis yaşından anladığım kadarı ile YKS zamanındasın. Derslerine odaklan, ileride kız için değer miydi deyip pişman olmayasın.

Hem iş işten geçti hem görsen ve bilsen aynı şeyi düşünürdün. Zorlamamak en iyisi oldu.

Reis yaşından anladığım kadarı ile YKS zamanındasın. Derslerine odaklan, ileride kız için değer miydi deyip pişman olmayasın.

Evet bir yandan sınava hazırlanıyorum bazen çok dikkatimi dağıtıyor bu konu.

Hem iş işten geçti hem görsen ve bilsen aynı şeyi düşünürdün. Zorlamamak en iyisi oldu.

Bazen zor seçimler yaparız kendi iyiliğimiz için ne kadar canımızı acıtsa bile.

Dostum seni reddeden birine ikinci kez teklif etmek zaten hataydı, boşver kendi yoluna bak. Biri yoluna çıkarsa o zaman düşünürsün, kendini kötü yollara sevketmeni ben de istemem sen de. Bak ben de aşk yaşadım ve benimki inan ki seninkinden daha da talihsizdi çünkü aşk ilişkisi başlamadan bitmişti, yeminle ızdırap gibi ama bir süre sonra ayağa kalkman ya gerekiyor ya da hayat kaldırıyor otomatik zaten.

Saçma gelecek çünkü konu saçma. Kendinizi bu kadar değersiz mi görüyorsunuz?

Hayır. Fakat insan işte, sevdiği ile ilişkisini batırınca veyahut sürdüremeyince "biraz" suçlu hissediyor. Tüm sorunu kendisinde arıyor.

8 sene demiş, ortaokul aşkı. İlerde pişman olursunuz bu yaşımda vaktimi niye buna üzülerek geçirdim diye.
Hocam haklısınız zaten. Haklısınız ancak oluyor işte yapacak bir şey yok. Arkadaşın kendini rahatlatıp unutmaya başlaması lazım. Bu 8 sene konusunda benim de henüz fikrim yok. 5 sene sonra bakarız ona. Ama haklısınız yani. Bir arkadaş daha demişti zaten sanırsam sizin dediğinizi.

Teşekkür ederim dostum haklısın tekrar bir yerden başlamak lazım.

Maalesef bu kadar değersiz görüyorum.

Teşekkür ederim dostum haklısın tekrar bir yerden başlamak lazım.

Maalesef bu kadar değersiz görüyorum.
O kadar değersiz görüyorsan kendini niye üzülüyorum diye konu açmayacaksın. Kendinle bu konuda barışmadığın sürece mutlu da olamazsın biriyle de olamassın. Başka birisi sırf sana böyle davrandı diye kendi hayatını zindan etmek saçmalık. İlerde çok pişman olursun, üstüne birde sınav senen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…