Bütçe sıkıntısından dolayı 10400F tercih edip aldım şu an kargoda zaten. Ekstra işlemcinin fiyatını arttırmak yerine samsung evo 970 plus 500 gb ssd aldım. O yüzden belirttiğiniz işlemcileri elemiştim. Öyle hardcore oyuncu değilim, hikaye tabanlı oyunları 1080p’de oynarım. 10400F’de bu konuda beni üzmeyecektir diye düşünüyorum. Etiketlediğiniz arkadaşın yorumlarını merakla bekliyorum. Teşekkürler.
@Shahdee Merhabalar verdiğiniz linkten 650 watt olan psuyu almaya çalışınca stokta yok uyarısı veriyor. Ben de şaşırmıştım açıkçası piyasa fiyatından çok daha ucuza sattıklarını görünce. Muhtemelen stok olduğu zamanki eski fiyatlar kalmış o sitede. Xpg pylon 650 watt bulabildiğim en ucuz yerde bile 1.150-1200 tl. Bu fiyatlara kadar çıkılınca xpg almak gerekli mi yoksa başka kaliteli markalara da yönelmem gerekir mi? Xpg’yi inceledim en sessiz psulardan biriymiş. Gönlüm ondan yana ama en fazla 800 verebilirim. Düşük enerji tüketiminde fanları son hızda çalıştırmayacak, düşük rpmde çalıştıracak başka bir model önerileriniz var mı?