80.000 TL hazır sistem önerisi

onur201

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuda da belirtmiş olduğum gibi 80.000 TL'ye kadar sistem önerilerinizi alabilir miyim?

Arkadaşlar konuda da belirtmiş olduğum gibi 80.000 TL'ye kadar sistem önerilerinizi alabilir miyim?

Başka öneri de verebilirsiniz ben bunları buldum. Sinerji ile incehesaba da bakarım.
TechnoEpic | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4080 Super 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com işlemciyi değişebilirsiniz. 85 oluyor.

Soğutmasının daha iyi olabilmesi dışında eldeki en iyi alternatif bu gibi görünüyor. 9000 serisi amd işlemci ( ki ryzen 5 serisi de değil 7 serisi ), 4080 super 1 tb ssd ile gerçekten güçlü bir sistem. Bu fiyata 4070 ti hatta 512 gb ssdli sistemler var .

Şuan 75.500 TL rami 32 gb yaptığınızda 78 bin TL bandına geliyor. İsterseniz yeterli olacağını düşündüğüm soğutmayı arttırabilir veya m2 ssd boyutunu artan 2 bin TL ye arttırabilirsiniz.

Son düzenleme:

İşlemciyi arttırsak iyi bence. İtopya'daki için diyorum. Gamegarajdakini önermem ben Galax ile INNO arasıda ısı farkı var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…