MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pro B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pro B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...
Evet güvenilir en nihayetinde bütün markaların kartı NVIDIA tarafından üretiliyor ve aynı performansı sunuyorlar, markalar kendi eklemelerini yapıp satışa sunuyor.
En önemli nokta garanti durumunda teknik servilerinin ne kadar yardımcı oldukları ama o konuda pek bilgim yok. Kalan bütçe ile daha güvendiğiniz bir marka ile değiştirebilirsiniz.
Maalesef ülke hallerinden dolayı bir yerlerden kısmak gerekiyor.
Merhaba, ben de şuan RTX 4080 sistem topluyorum, bir tek kasa eksik, bilgilendirici olması açısından paylaşıyorum sistemi, 80.000 TL tutuyor aşağı yukarı.
Zotac 42.000 TL olmuş onun yerine Inno tercih edebilirsiniz 33.000 TL şuan ama onun da 40.000 bandına çıkması an meselesidir, ekran kartını bir an önce almanızı tavsiye ederim, diğer parçaları daha sonra alabilirsiniz. 20 gün önce RTX 4090 42.000 TL idi şuan 65.000 TL, çok dengesiz fiyatlar gerçekten. Üst sınıf ekran kartlarına zam geldiğinde 10-15.000 TL'den az zam gelmiyor