80.000 TL Sıfır Araba Önerisi

Jetta ya binince lüks araç mı oluyor Doğuş Otomotiv'in pazarlama taktiği bu Volkwagen'in jetta modeli avrupa da adı geçmiyor. 50 kmh ile viraja girince ne yazar. Daha yaşın küçük pek anlamazsın. İnkar etmeyeceksin. BMW Mercedes e de bindim Focus'un tadını vermiyor. Çok mu kazık yediniz anlamıyorum ki şu Volkswagen'cileri.
Bmw, Mercedes ile Focus'u karşılaştıracak düzeyde isen bence senin yaşın küçük. Hala reklam yapıyorsun. 50 km/h ile viraja girsen ne yazar demişsin:D Araba 200 ile bile hissettirmiyordu.

Bmw, Mercedes ile Focus'u karşılaştıracak düzeyde isen bence senin yaşın küçük. Hala reklam yapıyorsun. 50 km/h ile viraja girsen ne yazar demişsin:D Araba 200 ile bile hissettirmiyordu.

Mercedes'le Ford'u karşılaştırmakta yaşı yoktur kardeş yaşın küçük diyor bide sen yok iken biz vardık. 200 KMh ile neyi hissedeceksin o da ayrı konu. Ben sana diyorum ki kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı