80.000 TL'lik PC vs PS5

egehan2008

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle 70-80K'ya kadar çıkabilirim PC için ama aşırı gereksiz gibi geliyor. Tabii ki biliyorum PS5'ten çok çok daha güçlü ama son zamanlarda yaşananlar hem ülkemizdeki olaylar hem de RAM fiyatlarındaki dengesizlik falan daha 2-3 ay sonra alacağım zaten. Sizce hangisi alınır? Tavsiye var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şuan 61-62k bütçede 5070 + 7500f ve bunun için 2k monitör ile 25k para verip ps5 slim alıp televizyonla oynama arasında kaldım. Konuyu takipteyim.

Şöyle 70-80K'ya kadar çıkabilirim PC için ama aşırı gereksiz gibi geliyor. Tabii ki biliyorum PS5'ten çok çok daha güçlü ama son zamanlarda yaşananlar hem ülkemizdeki olaylar hem de RAM fiyatlarındaki dengesizlik falan daha 2-3 ay sonra alacağım zaten. Sizce hangisi alınır? Tavsiye var mı?

Ne tur oyunlar oynayacaksiniz? Mesela Online oyun oynayacaksaniz, arkadaslariniz PC tarafinda mi, PS tarafinda mi? Bana gore o da cok buyuk bir etken.

Ps beni sıkar özellikle oyunlarının pahalı ve sınırlı olması can sıkıcı. Gezinmek konusu da ayrı. Yoğun mesaili çalışan biriysen bilgisayar da dert olabilir akşam geldiğinde koltuğa uzanarak oynamazsan keyif almayabilirsin de. Yani bu tamamen senin beklentine ve yaşayışına bağlı artık

Ne tur oyunlar oynayacaksiniz? Mesela Online oyun oynayacaksaniz, arkadaslariniz PC tarafinda mi, PS tarafinda mi? Bana gore o da cok buyuk bir etken.

Arkadaşım yok oyun oynadığım 1 2 tane varsa vardır o kadar elzem bir konu değil benim için hocam Online oyun pek oynamıyorum.

Bu bütçede bu kıyasın arasında kaldıysan oyun oynamak dışında PC de pek işin yok gibi eğer yoksa PS en mantıklısı o kadar para harcamana gerek yok.

Bu bütçede bu kıyasın arasında kaldıysan oyun oynamak dışında PC de pek işin yok gibi eğer yoksa PS en mantıklısı o kadar para harcamana gerek yok.
Evet benim de oyun oynamak dışında pek işim yok pc'de ama hem çok daha güçlü, hem oyunlar daha uyguna geliyor, hem modlama ve yama yapabilirsin, özelleştirme yapabilirsin sisteme. Ama bunlara 40k verilir mi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı