80.000 TL'ye 2. el Casper Excalibur alınır mı?

Bütçe
60.000 civarı düşündüm, 80 e bulabildim şuanlık. En ucuz ne kadara 4090 laptop bulabilirsem o.

Bütçeye en uygun bu iki model vardı. Ayrıca Rusya'dayım. E ticaret siteleri, ikinci el siteleri vs inceliyorum. Almak isteseler 14 günde ellerine geliyor ürün. Çok farklı sebeplerden dolayı tutulmuyor. 4 yıldır buradayım inanın 3 büyük teknoloji mağazasını sık sık geziyorum. Standlarında bile tepe model Lenovo yok. En büyük etken fiyat politikası bence. Neredeyse MSI titan kadar para istiyor tepe olmayan modellerine. Başlangıç, F/P sayılabilecek modellere sözüm yok her mağaza da var.

Hem en ucuz ve teneke hem de dayanikli diye bir kavram yok. Teneke istiyorsan ikinci el monster ve casper laptop bulursun o fiyatlara. Ama saglam bir sey olsun istiyorsan da ikinci elleri bile 100-120bin civarinda 4090 laptoplarin. Benim tavsiyem 100bin civarina sifir saglam bir 4080 laptop al gec. 4080 ile 4090 arasinda %10 performans farki ya var ya yok. Aradaki %20- %25 lik fiyat farkina degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…