80.000 TL'ye kadar Render ve oyun için sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan oenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 589
Bütçe
80000

oenN

Megapat
Daha fazla  
Selam ahali, arkadaşıma aşağıda kullanacağı uygulamalar ve oyun için bir sistem toplamaya çalışıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Ekran kartı olarak 4070 Super düşündüm ama zaten bütçenin yarısı ekran kartına gidiyor kalanla uygun bir iş çıkartamadım. Sizlerin tecrübe ve bilginize güvenerek komple sistem hatta monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe 75-80k civarı.
Kullandığı render programları.
  • D5.
  • 3DS Max.
  • Corona.
  • Vray.
  • SketchUp.
  • Lumion.
Oyun olarak CS2 falan oynuyor onun çok üstüne çıkamaz.

Selam ahali, arkadaşıma aşağıda kullanacağı uygulamalar ve oyun için bir sistem toplamaya çalışıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Ekran kartı olarak 4070 Super düşündüm ama zaten bütçenin yarısı ekran kartına gidiyor kalanla uygun bir iş çıkartamadım. Sizlerin tecrübe ve bilginize güvenerek komple sistem hatta monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe 75-80k civarı.
Kullandığı render programları.
  • D5.
  • 3DS Max.
  • Corona.
  • Vray.
  • SketchUp.
  • Lumion.
Oyun olarak CS2 falan oynuyor onun çok üstüne çıkamaz.
Bütçemize monitör dahil heralde. Hocam rtx 5070 ti sistem çıkabilir ama diğer bileşenlerden kısmayalım. Rtx 5070 yeter heralde.

Bütçemize monitör dahil herhalde. Hocam RTX 5070 Ti sistem çıkabilir ama diğer bileşenlerden kısmayalım. RTX 5070 yeter herhalde.

Maalesef. Yazmayı unuttum ama RAM 32 GB aşağı olmaması lazım. Ben bir noktada tıkandım yüzden. 5070 de yeterli aralarında çok bir performans farkı yok gördüğüm kadarıyla.

Maalesef. Yazmayı unuttum ama RAM 32 GB aşağı olmaması lazım. Ben bir noktada tıkandım yüzden. 5070 de yeterli aralarında çok bir performans farkı yok gördüğüm kadarıyla.
Render için 5070 daha iyi olacaktır 4070 super ile arasındaki fark fazla diye biliyorum renderde. Ramler 32 olacak zaten kafamda kurduğum sistemde başka bir özel isteğiniz var mıdır?

Render için 5070 daha iyi olacaktır 4070 super ile arasındaki fark fazla diye biliyorum renderde. Ramler 32 olacak zaten kafamda kurduğum sistemde başka bir özel isteğiniz var mıdır?
Oyun performansına bakmış olabilirim. Sisteme uygun monitör 2k olur diye düşünüyorum. Sadece belirttiğim özellikler için kullanılacak daha çok iş için.

Oyun performansına bakmış olabilirim. Sisteme uygun monitör 2k olur diye düşünüyorum. Sadece belirttiğim özellikler için kullanılacak daha çok iş için.
Burası 72k yapıyor monitör önerim yok. Şimdi 5070 sistemi atayım.

RTX 4080'in render performansı daha iyidir ikinci elde güzel sistemler var sıfır isteniyorsa 5070 olur.

Hocam attığım 5070 Ti sistemi kontrol eder misiniz?

SSD'yi önermiyorum kullanmıştim sağlığı hızlı düşüyor bir de bu SSD PCI 3.0 ve okuma yazma hızı düşük DDR5 sisteme önerilecek bir SSD değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı