80.000 TL'ye toplama sistem önerisi

Bütçe
90.000 TL
5070 Ti Galax gibi markalarda ortalama 40 bin olur. 5090 ambargosu kalktı ve FPS testlerine göre sadece 5000 serisinde bulunan MFG özelliği çok çok fena FPS arttırıyor.
Fps artarda görüntü ne haber karincali çop bir görüntü olmasinda

4080S 2K ultra da sıkıntısız kullanırsın çok uzun süre boyunca.

FPS artarda görüntü ne haber karincali çop bir görüntü olmasinda.

1-2 saat önce önemli kanallar 5090 FPS testi yaptı ayrıntılı şekilde ben hiçbirinde görüntünün kötü olduğunu söyleyeni duymadım kendimde görmedim. Ancak FPS feci artıyor DLSS 4'ün açık olduğu oyunlarda. Bir de buna rağmen gecikme bazen 4090'a göre bile düşük olabiliyor.

2k görüntü için ne gerek var 4k kartı almaya boşa masraf. O bütçeyi diğer parçalara aktarır.
4080S zaten en az 2K kartı, 4K önerilen çözünürlük. 4K monitör düzgün bir şey alırsan 20K dan aşağı yok. Onun yerine 2 tane 2K monitör alır kullanır veya parça geliştirir.

4080s zaten en az 2K kartı, 4K önerilen çözünürlük. 4K monitör düzgün bir şey alırsan 20kdan aşağı yok. Onun yerine 2 tane 2K monitör alır kullanır veya parça geliştirir.

20 25 monitör var mı 4K kaliteli üstüne peşin veririm şu anki sistemim 25k.

Şöyle bir sistem gayet yeterli olur.

Son düzenleme:

Ne kadar tutuyor toplam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…