H Hasan Aşık Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #21 JWINS dedi: Eyw hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Memnun Musunuz Ürününüzden. Ben de Bu Ürünü Alabilirim.Bir De İyi Bir Monitörle 90 A İşi Bitirmek İstiyorum. Varsa Monitör Öneriniz Sevinirim.
JWINS dedi: Eyw hocam Genişletmek için tıkla... Hocam Memnun Musunuz Ürününüzden. Ben de Bu Ürünü Alabilirim.Bir De İyi Bir Monitörle 90 A İşi Bitirmek İstiyorum. Varsa Monitör Öneriniz Sevinirim.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #22 Hasan Aşık dedi: Hocam Memnun Musunuz Ürününüzden. Ben de Bu Ürünü Alabilirim.Bir De İyi Bir Monitörle 90 A İşi Bitirmek İstiyorum. Varsa Monitör Öneriniz Sevinirim. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör 2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin. www.gaming.gen.tr 93.350 civarı oluyor böyle.
Hasan Aşık dedi: Hocam Memnun Musunuz Ürününüzden. Ben de Bu Ürünü Alabilirim.Bir De İyi Bir Monitörle 90 A İşi Bitirmek İstiyorum. Varsa Monitör Öneriniz Sevinirim. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör 2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin. www.gaming.gen.tr 93.350 civarı oluyor böyle.