80.000TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Bütçe
maksimum 80 bin

SUPREME GAMİNG

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 2300X Ekran Kartı: RX 570 8GB SSD: 480 GB Adata SSD 3100MB okuma/yazma RAM: 8GB DDR4 RAM Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Evet GTA 5, Roblox, Minecraft, Valorant, CS:GO, Fortnite, Forza Horizon, Asphalt8 gibi oyunları oynamak için bir laptop arıyorum maksimum 80 bin masaüstü alamam çünkü taşımam lazım oluyor arkadaşlarımla oynamak için. Şimdi hemen almayacağım 3 ay içinde almak nasip olacaktır. Şimdiden gelen yorumlar için teşekkürler. Tamam bütçe 25K olsun o zmn

Son düzenleme:
Oyun oynamak için bu kadar para verilmez ya. RTX 3070'li laptoplar neyinize yetmiyor anlamıyorum. Üstelik yazdığınız oyunları GTX 1650'li bir laptop alsanız bile çok rahat oynayabilirsiniz.

80 bine gerek yok ki 15 liralık PC bile oynatır bunları.

3 ay içerisinde dolar kuru ne olur Allah bilir, tahminimce bugün 26.36'dayken 3 ay sonrasında 28-29 bandında olacaktır. Hesaplamanızı ona göre yapın.

Hocam oynadığınız oyunlar için 80.000 TL çok fazla ben olsam o kadar fazlaya kaçmazdım. Ama siz bilirsiniz tabii.

Dediğin oyunlar için Rtx3050M bile yeter bu kadar para vermeye gerek yok.

Eğer çok seyahat eden biriyseniz bile 30, 40bin TL'lik laptoplar yeter eğer çıkmıyorsanız sistem alın daha rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…