80.000TL'ye kadar sistem önerisi

kağan04

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. FPS oyunları oynuyorum genel olarak o yüzden iyi FPS alabileceğim bir kasa toparlamak istiyorum. Çok anlamadığım için İncehesap'tan birkaç tane sistem buldum bütçeme uygun. Sizce hangisini terih etmeliyim ya da şu kasayı al şunları değiştir daha iyi verim alabilirsin diyeceğiniz neler olur? Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok anlamadığım konular. İyi bayramlar bu arada herkese.
Sistemler şunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığınız sistemler alınmaz uzak durun hocam

Bu bütçede 5070 Ti sistem çıkıyor hocam 4060 asla.

Mis gibi kazık.

Atmış olduğunuz sistemler alınmaz.

Bu sistemi alabilirsin dostum.

Özelleştirme kısmında şu şekilde özelleştir.

İşlemciyi +6672TL ile R7 9700X yap.

Anakartı +4665TL ile ASUS Prime B650 Plus Wi-Fi yap.

Ram´leri +2149TL ile G.Skills 32 GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000MHz CL30 yap.

M.2 SSD kronik sorunlu, bütçen var ise değiştirebilirsin. Değiştiremezsen bir süre idare eder.

Ekran kartı zaten değişmiyor.

Kasa güzel ancak içinde ki PSU sanırım orta seviye. @Andar Han Yardımcı olur musunuz?

Soğutucu olarak hazır sistemden bir şey almayın. Aşağıda bıraktığım linkteki Phantom Spirit´i alabilirsin. Sanırım bu soğutucuda birçok indirim falan var, inidirimleri kullanarak daha ucuza bile getirebilirsiniz.

Son düzenleme:

O SSD kronik, değişirse daha iyi olur.

bütçeyi zorlayabilirim tabi kii. Sizler söylemeseniz mesela bu sistemlerden birini alacaktım

bu sistemi dediğiniz gibi özelleştirdikten sonra ne kadar tutuyor acaba ve güzel fps alabilir miyim acaba

Bir de işlemciyi eş dost kesinlikle 7800x3d olarak al demişti ben o yüzden aslında bu sistemlere baktım 7800x3d daha iyi performans veriyormuş oyunlarda

7800x3D daha iyi performans veriyor. Özellikle rekabetçi oyunlarda CS2 ve Valorant tarzı oyunlarda. Ancak AAA oyunlarda yani Cyberpunk 2077 veya Black Myte Wukong gibi oyunlarda 7800x3D ile 9700X arasında ciddi bir fark yok. Daha çok rekabetçi oynuyorsan 7800x3D alabilirsin ama çok rekabetçi oynamıyorsan 9700X al. Ayrıca 9700X render vb, konularda 7800X3D'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…