Kanka malzeme kalitesi nasıl iyi mi? İncanın büyük mouesepadini kullandım 2 yıl sonra falan tamamen masaya yapışmaya başladı Full döküldü falan. Sen memnun musun?
Kanka malzeme kalitesi nasıl iyi mi? İncanın büyük mouesepadini kullandım 2 yıl sonra falan tamamen masaya yapışmaya başladı Full döküldü falan. Sen memnun musun?
Aga 1 aydır kullanıyorum dokusu falan mükemmel,cidden kaliteli ürün,siyah aldım ben biraz toz tutuyor ama o her mousepad'de olan bir sorun. Tavsiye ediyorum ben 70*30 almıştım 90*40 alıcam. bu yetiyor ama biraz küçük geldi,ona göre sen nasıl rahat edeceksen o boyutta yada beğendiğin desenli varsa o markadan al.
Aga 1 aydır kullanıyorum dokusu falan mükemmel, cidden kaliteli ürün, siyah aldım ben biraz toz tutuyor ama o her mouse Pad'de olan bir sorun. Tavsiye ediyorum ben 70*30 almıştım 90*40 alacağım. Bu yetiyor ama biraz küçük geldi, ona göre sen nasıl rahat edeceksen o boyutta ya da beğendiğin desenli varsa o markadan al.
Eyvallah kanka çok sağ ol ama bir de şeyi soracağım yorumunda birisi demiş kayma yapıyor ve elimi kaldırdığımda havaya kalkıyor falan demiş öyle bir şey yaşadın mı çünkü kayarsa sıkıntı.
Eyvallah kanka çok sağ ol ama bir de şeyi soracağım yorumunda birisi demiş kayma yapıyor ve elimi kaldırdığımda havaya kalkıyor falan demiş öyle bir şey yaşadın mı çünkü kayarsa sıkıntı.
Yok kanka altı sert plastik gibi sanki yapışıyor oyüzden masaya koyunca kolay kolay kaymıyor. (Alırsan geldiğinde beni tekrar haberdar et bakarız beraber.)
Yok kanka altı sert plastik gibi sanki yapışıyor o yüzden masaya koyunca kolay kolay kaymıyor. (alırsan geldiğinde beni tekrar haberdar et bakarız beraber.)