merrent Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dk. Sizce gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dk. Sizce gelir mi?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.809 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2025 #2 Gelebilir, bundan sonrasını Allah bilir.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 23 Temmuz 2025 #3 merrent dedi: Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dk. Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu sene OBP ile okula bayağı talep olur, puanı yüksek olabilir ama gelebilir.
merrent dedi: Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dk. Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu sene OBP ile okula bayağı talep olur, puanı yüksek olabilir ama gelebilir.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #4 Olasılık var. Gönlüne göre olsun inşallah.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.034 Çözümler 40 Yer New York 23 Temmuz 2025 #5 Talep düşükse yoksa gelmez çünkü puanınız neredeyse aynı.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #6 merrent dedi: Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dakika Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... OBP'si senden yüksek olan kişiler kontejanı doldurmaz ise gelir.
merrent dedi: Ben haydar akın lisesine gitmek istiyorum. O okul 80 ile alıyor, benim OBP 80,82. Tercihlerde 3 yazdım. Okul toplu taşıma ile 12 dakika Sizce gelir mi? Genişletmek için tıkla... OBP'si senden yüksek olan kişiler kontejanı doldurmaz ise gelir.
merrent Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #7 SerdarT35 dedi: Gelebilir, bundan sonrasını Allah bilir. Genişletmek için tıkla... Ahmt1 dedi: Bu sene OBP ile okula bayağı talep olur, puanı yüksek olabilir ama gelebilir. Genişletmek için tıkla... Carl CJ Johnson dedi: Olasılık var. Gönlüne göre olsun inşallah. Genişletmek için tıkla... Andy deufresne dedi: Talep düşükse yoksa gelmez çünkü puanınız neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Bay Onur dedi: OBP'si senden yüksek olan kişiler kontejanı doldurmaz ise gelir. Genişletmek için tıkla... Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş.
SerdarT35 dedi: Gelebilir, bundan sonrasını Allah bilir. Genişletmek için tıkla... Ahmt1 dedi: Bu sene OBP ile okula bayağı talep olur, puanı yüksek olabilir ama gelebilir. Genişletmek için tıkla... Carl CJ Johnson dedi: Olasılık var. Gönlüne göre olsun inşallah. Genişletmek için tıkla... Andy deufresne dedi: Talep düşükse yoksa gelmez çünkü puanınız neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Bay Onur dedi: OBP'si senden yüksek olan kişiler kontejanı doldurmaz ise gelir. Genişletmek için tıkla... Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.034 Çözümler 40 Yer New York 4 Ağustos 2025 #8 merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 5 Ağustos 2025 #9 merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2025 #10 merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.
merrent dedi: Fikirleriniz için teşekkür ederim bugün açıklandı dediğim lise gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.