80-85k sistem önerisi

Bütçe
80-85 Bin Tl.

xxxanilxxx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Önümüzdeki 2 ay içinde maksimum 80-85 k arası sistem alacağım. Kendim parçalara hemen hemen karar verdim ama sizin de önerinizi almak istedim, değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı ve işlemci ile ekran kartı darboğaz yapar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_6884.jpeg
    IMG_6884.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_6885.jpeg
    IMG_6885.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_6886.jpeg
    IMG_6886.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Önümüzdeki 2 ay içinde maksimum 80-85 k arası sistem alacağım. Kendim parçalara hemen hemen karar verdim ama sizin de önerinizi almak istedim, değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı ve işlemci ile ekran kartı darboğaz yapar mı?
38k 5070 8700 ryzen 5 7600 inanilmaz.

Toplamda 86k. İstersen bütçeye 7800x3D de sığdırabiliriz tabii oynayacağın oyuna bağlı.

Toplamda 86k. İstersen bütçeye 7800x3D de sığdırabiliriz tabii oynayacağın oyuna bağlı.
Hocam işlemciyi değiştirdim , birkaç tanede güncelleme yaptım şuanki hali nasıl sence ?

Dosya Ekleri

• IMG_7007.png
    IMG_7007.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7008.png
    IMG_7008.png
    149 KB · Görüntüleme: 41
Hocam işlemciyi değiştirdim , birkaç tanede güncelleme yaptım şuanki hali nasıl sence ?
O bütçeye 5070'den kat ve kat daha güçlü ekran kartı alabiliyorken sen gidip daha kötü parçalara boşa para israfı ediyosun.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/A4E1AQHU

1746949955979.png

Bütçeden kısmak istersen monitör 2. attığımıda alabilirsin. 2000TL daha ucuz Iyzico kullanırsan 900TL geri iade yapıyolar.

O bütçeye 5070'den kat ve kat daha güçlü ekran kartı alabiliyorken sen gidip daha kötü parçalara boşa para israfı ediyosun.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/A4E1AQHU

Eki Görüntüle 2488632

Bütçeden kısmak istersen monitör 2. attığımıda alabilirsin. 2000TL daha ucuz İyzico kullanırsan 900TL iade yapıyolar.

Hocam PC'yi sadece oyun için kullanmayacağım, iş için kullanırken kulaklık takmıyorum genellikle o yüzden sıvı soğutma vs koydum ekran kartını Galax veya INNO bakmıştım onlardada ses sorunu varmış galiba biraz, ekran kartını NVIDIA koymamım sebebi de AMD kartlar kullandığım programlarla çok uyumlu çalışmıyor. Yani özetle önceliğim sessiz çalışma ve yeterli performans.

Hocam PC'yi sadece oyun için kullanmayacağım, iş için kullanırken kulaklık takmıyorum genellikle o yüzden sıvı soğutma vs koydum ekran kartını Galax veya INNO bakmıştım onlardada ses sorunu varmış galiba biraz, ekran kartını NVIDIA koymamım sebebi de AMD kartlar kullandığım programlarla çok uyumlu çalışmıyor. Yani özetle önceliğim sessiz çalışma ve yeterli performans.
Ozaman anakartı B650M-K ve SSD'yi Kingston NV3 1TB ile değiştirin ve 4070Ti super alın.

Bütçe monitörü ucuz olan seçerseniz 3000TL daha ucuza geliyor 5070Tİ bile bakılabilir.

O zaman anakartı B650M-K ve SSD'yi Kingston NV3 1TB ile değiştirin ve 4070 Ti Super alın.

Bütçe monitörü ucuz olan seçerseniz 3000TL daha ucuza geliyor 5070 Ti bile bakılabilir.

Anakart ve SSD'yi dediğiniz gibi yaparım ama ekran kartını değiştirmeye gerek var mı hocam çünkü bayağı bir fiyat farkı var, monitör konusuda 1 2 ay sonra da alabilirim elimde idare edecek bir monitör var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı