80-90 bin TL başlangıç motoru önerisi

fewwzi

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400f
RX 580 2048SP
Merhaba motora başlayacağım ama hangisinden başlamalıyım bilmiyorum. Motor surmeyi biliyorum ama hiç vites atmadim. Kafam basıyor onlara hemen kavrarım da ne alacağımı bilmiyorum. 120CC filan düşünüyorum. Bütçem 80-90k civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Vites ile ne uğraşıyosun al bitane 125 cc scooter keyfine bak 600 lük bir motora binmediğin sürece vitesin bir anlamı yok 125 cc lerde bir şey düşündüğüne göre şehir içi kullanacaksın ve işe gidip geleceksin. Doğru tahmin ettiğimi düşünüyorum.

Merhaba motora başlayacağım ama hangisinden başlamalıyım bilmiyorum. Motor surmeyi biliyorum ama hiç vites atmadim. Kafam basıyor onlara hemen kavrarım da ne alacağımı bilmiyorum. 120CC filan düşünüyorum. Bütçem 80-90k civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk önce ehliyet sınıfını öğrenirsek güzel bir tavsiye verebiliriz.A2 ehliyetin olsa bile önerebileceğimiz motor sayısı bütçe yüzünden zaten az olacak.Scooter'da bakabilirsin.Dün ilk defa bir scooter test ettim ve gerçekten dünya varmış dedim :D Vitesli olarak NS125,Raider 125 eğer A2 varsa Apache RTR 200 olabilir.Scooter olarak Jupiter 125 ve Dash 125 olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı