80-90 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Sherazes

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AOC C27G1 27 İnç Monitör

AMD Ryzen 5 3600

Rx 5600 xt Thic II Pro

Gigabyte b450 s2h

T-Force 2x8gb DDR4

Team 480 GB SSD

Gamepower Sendo RGB Mouse

Gamepower OGRE Red Switch RGB Klavye

James Dankey 712 7.1 RGB Kulaklık

Corsair Spec Delta RGB Kasa 550W 80+
Meslek
Memur
Dostlar merhaba,
Uzun zamandır güzel bir sistem almak ve en azından birkaç yıl boyunca çıkan oyunları sorunsuz ve iyi grafiklerle oynamak istiyorum. Bilgisayar ve bileşenleri hakkında çok bir bilgim yok, bu sebeple parça parça alıp toplamayı düşünmüyorum. Daha önce alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir siteden hazır sistem baktım. Kendimce iyi gördüğüm bir sistem buldum ve yanına monitör, klavye ve mouse ekledim. Görselini bırakıyorum. Sizce bu sistem bu fiyata alınır mı? Parçalarda uyumsuzluk yaşanır mı ya da beklediğim verimi alabilir miyim? İlgilenip okuyan herkese teşekkürler.

IMG_3029.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba,
Uzun zamandır güzel bir sistem almak ve en azından birkaç yıl boyunca çıkan oyunları sorunsuz ve iyi grafiklerle oynamak istiyorum. Bilgisayar ve bileşenleri hakkında çok bir bilgim yok, bu sebeple parça parça alıp toplamayı düşünmüyorum. Daha önce alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir siteden hazır sistem baktım. Kendimce iyi gördüğüm bir sistem buldum ve yanına monitör, klavye ve mouse ekledim. Görselini bırakıyorum. Sizce bu sistem bu fiyata alınır mı? Parçalarda uyumsuzluk yaşanır mı ya da beklediğim verimi alabilir miyim? İlgilenip okuyan herkese teşekkürler.

Eki Görüntüle 2499676

Hocam bu sistem bu fiyatta cok kotu, illa 5070 alacaksaniz bunu alin. Ancak yakin fiyata 9070 xt li sistemler de var.

Dostlar merhaba,

Eki Görüntüle 2499676

Yaz geldi sana tavsiyem 360'lık soğutma al monitor çok hoş değil bence (Dell, ASUS, MSI, AOC) monitorlere bak klavyr mouse Wraith'den bakabilirsin sana kalmış bir şey kasanın PSU kalitesiz olabilir Bronze değil de Gold sertifikalı PSU almanı öneririm.

Dostlar merhaba,

Eki Görüntüle 2499676
Bu sistemi görselde attığım parçaları seçerek alabilirsiniz, geri kalan parayla ise klavye+mouse-mouse pad+kulaklık alırsınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250526_232643.jpg
    Screenshot_20250526_232643.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 43
Aşağı kaydırarak yaptığım özelleştirmeleri görebilirsin. Bütçeye 4K monitör sığdırmak pek mümkün değil. (en azından hazır sistem olarak)
Ekipman için bütçe çıkman gerek veya ekran kartını 5070 Ti seç.

90k bütçede 5080 çıkar hazır şart mı? Sistem berbat.
Aslında toplayacak zaman ve bilgim olmadığı için hazır olsun istiyordum. Tüm birimler dahil 90k bütçe bana ideal. Tavsiye ettiğiniz bir sistem var mıdır, monitör, klavye, mouse dahil

Aslında toplayacak zaman ve bilgim olmadığı için hazır olsun istiyordum. Tüm birimler dahil 90k bütçe bana ideal. Tavsiye ettiğiniz bir sistem var mıdır, monitör, klavye, mouse dahil

Attığım sisteme bakabilirsin eğer bütçeni zorlarsa ekran kartını Gainward 5070 Ti seç.

Attığıma bakabilirsiniz, 82k tutuyor. Kalan 8k ile başka bir konu açıp Klavye+mouse+kulaklık önerisi isteyebilirsiniz

Bu sistemi almayın bence hangi tür oyun oynuyorsunuz? FPS ise 360Hz belki daha fazla monitör 9800x3D 9070XT alınır hikaye ise NVIDIA biraz sıkıntı bu aralar CPU'yu 7700 yapapıp alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı