80 - 90 bin TL'ye RTX 4070 sistem nasıldır?

Bütçe
80.000-90.000
Ram olarak ne önerebilirsiniz max 6-7 bin lirayı geçmeyecek şekilde.

Anladım bu sistemi büyük ihtimalle alacağım sadece ekran kartı kısmında soru işaretlerim vardı onlarda gitti teşekkürler
Ben daha bilindik markalara daha çok güvenirim. G.Skill, RAM konusunda kendini birçok kez ispatlamış bir marka. Ama günün sonunda RAM bu eğer modelin kronik bir sorunu yoksa birçok marka tercih edilebilir hem Melih'in önerdiği modelin EXPO desteği de varmış. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.

AMD ekran kartı ile bir derdin yoksa daha ucuza da getirebilirsin yada aynı fiyata daha iyisini de alabilirsin bence .en azından 9070 XT hazır sistemlere bakınca 60-70k civarında işlemcileri 7800x3d değil tabi 10k fln ekleyip onu da değiştirebilirsin . fazla bakmadım cahilim bu konuda ama 9070 XT baya kaslı bir ekran kartı gibi duruyor 5080 ile rakip nerdeyse galiba emin değilim . dediğim gibi cahilim bu konuda yanlışsam kusura bakmayın

9070xt iyi bir kart ama 5080 rakibi değil hocam. 5070Ti rakibi o kart.

9070XT iyi bir kart ama 5080 rakibi değil hocam. 5070 Ti rakibi o kart.

Testlerde yakın duruyorlar ve dediğim gibi bayağı F/P tabii şu sıralar biraz fazla tuzlu ama AMD yüzünden değil galiba emin değilim
bu arada konudan bağımsız bende 2 3 ay sonra bir laptop almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz hangisi daha iyi değer mi parasına vs. gibi bir ton şey var aklımda baya bakındım ama hala birçok boşluk var

Konu açarsanız hocalarım yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…