80-90K'ya uzun süre kullanılabilecek hazır bilgisayar önerisi

nopeandluigi

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selamlar,

Uzun bir süredir laptop kullanıyorum ve After Effects/Blender gibi bilgisayarı zorlayan uygulamalarla ilgiliyim. Arada oyunda oynadığım oluyor.

Uzun süredir masaüstü bilgisayara geçmeyi düşünüyorum bununla ilgili arkadaşlarıma danıştım bana önerdikleri bilgisayar.

Bütçem 80-90k sizce bu bilgisayar bahsettiğim programlar için uygun mu? Ve en önemlisi İncehesap'tan bilgisayar alınır mı? Güvenli mi? Arıza durumunda ilgililer mi?

Ayrıca başka hazır kasa önerilerine de açığım.

İncehesap gayet güvenilirdir diye biliyorum.

2 kasa da birbirinden güzel ama Benin düşüncem kendin eger bılgısayar toplayabiliryorsan parçaları kendin almak bir de asıl odağın after effect/ Blender ise Intel işlemci almanı tavsıye ederım senın kendı seçmiş oldugun ıslemci oyun performansı ıcın gelıstırıldı.

Böyle programlar kullanıcaksan x3d çip yerine farklı modelleri tercih edin derim ben.

Toplama hakkında hicbir bilgim yok kolayca yapılabilecek birşeymi?

Eğer hiçbir bilgin yoksa seni zorlayacaktır hazır sistem alman bu durumda daha iyi olur.
Ya da bir tanıdıgın varsa anlayan ona da yaptırabılrsın.

Kendın topla derken demek ıstedıgım karşı taraf da kendıne toplama ıcın bır kar marjı koyuyordur onu egale etmek.

Bir de boyle sıstemlerde anakart ve PSU yetersız oluyor bazen acıklamalara baktıgımda anakart modelı veya PSU degerlerını bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…