80 bin TL bütçe ile sistem toplama önerisi

Bütçe
80.000TL

beratmus06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde hiçbir şekilde aşamayacağım 80.000TL'lik bir bütçe var, bir sistem toplamayı planlıyordum ama bu bütçede neler alacağıma karar veremiyorum, aklımda olan şeyler: 32 GB DDR5 RAM, en az 1TB ve en az 3500-3500 okuma yazmalı bir M.2 SSD, ekran kartı olarak 4070 Ti Super düşünüyordum fakat önerilere açığım. Ayrıyeten işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşünmekteyim şu an. Onun dışında aklımda şu an bir şey bulunmamakta. Aklınızda bir öneri ya da "bunun yerine bunu alabilirsin" gibi düşünceleriniz varsa, yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.

Phantom Spirit piyasanın en iyi hava soğutucusu. Sıvı soğutmanın bakımını yapmak vs. azaptır ve performansı spirit ile yakın olduğu için Phantom Spirit en iyisi olur.

Tamamdır teşekkür ederim. Biraz daha bakacağım ama şu anlık aklımda bu var.

Phantom Spirit piyasanın en iyi hava soğutucusu. Sıvı soğutmanın bakımını yapmak vs. azaptır ve performansı spirit ile yakın olduğu için Phantom Spirit en iyisi olur.

Hocam bunun PSU'su sistemin kalanına göre geride kalmış gibi kalite olarak, C tier bir PSU bu. Buna benzer ama daha iyi PSU'su olan bir sistem arıyorum şu an.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı