80 bin TL iPhone önerisi

swirf

Hectopat
Yer
Eskişehir
iPhone 11 kullanıyorum ısınma yavaşlık sorunları var. Öneri yapar mısınız? İkinci el de alabilirim tabii mantıklı ise bu fiyatlara. iPhone 16 Pro 2. el 75 80'den buldum internette. Fiyatlar hakkında pek bilgim, tecrubem yok. Bu paralara telefon alınmaz derseniz iPhone 14 Pro Max nasıl? 50 civarı fiyatlar sanırım ikinci el. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 kullanıyorum ısınma yavaşlık sorunları var. Öneri yapar mısınız? İkinci el de alabilirim tabii mantıklı ise bu fiyatlara. iPhone 16 Pro 2. el 75 80'den buldum internette. Fiyatlar hakkında pek bilgim, tecrubem yok. Bu paralara telefon alınmaz derseniz iPhone 14 Pro Max nasıl? 50 civarı fiyatlar sanırım ikinci el. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
14 Pro Max filan aynı telefonlar her sene. Ufak değişikler dışında. Ben verilmez diyorum ve Pil sağlığı yüksek ve yerinde olan bir iPhone 14 Pro sizi götürür benim düşüncem.

16 Pro sıfırın 77-78'e düştüğünü bizzat gördüm, internetten takip edip bu fiyatlara hatta belki 75-76'ya bile sıfırını alabilirsiniz.

iPhone 16 Pro, kendi sitesinde 83 bin, Vatan'da 79 bin, ePTT AVM'de 70 bin TL. O kadar para verip de 2. el alma bence, biraz daha ekle sıfır al.

PTT'den alınmaz İthalatcı garantili onlar.
Satıcısı Hepsiburada-Trendyol-Amazon olan bir siteden tercih edebilirsin. Bende 2 ay sonra değişeceğim ve 16 Pro alacağım. Fiyat takibine başladım şu an 77.499'a Amazon'dan alabilirsin geçen 76.500'e beyaz rengi düşmüştü Amazon'da Hepsiburada'da arada bir 1000TL üstü
500TL kupon veriyor şu anda olması lazım.
(128 GB olan için konuşuyorum ve gündelik kullanım için 128 gayet yeterli araştırmalarımda fark ettim ben harici HDD ile kullanacağım telefonu yılda 1 boşaltmak hatta. 6 ayda bir boşaltmak benim için problem değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı