80 bin TL laptop önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ablam için kullanımı kolay, ince, hafif ve performanslı bir laptop alacağız. Bu fiyatlarda alabileceğimiz en iyi cihaz nedir sizce?
Benim içimden aslında MacBook geçiyordu ancak sizlere de bir sormak istedim.
Kullanım amacı genel olarak dizi, film vs. standart kullanımlar ve arada iş için Excel falan filan.

Hocam bu cihaz iyi midir?
Yoksa gereksiz pahalı falan mıdır?

Bu arada yazmayı unutmuşum arkadaşlar taksitli alabilme durumu da önemli bizim için.

Ben şahsen hiç kullanmadım ama sizin standartlarınıza göre Mac iyi bir seçenek diğer türlü laptoplar Gaming sınıfına girer hem uzun vadeli pil sürenizde azalma olabilir ve fan sesi hiç çekilmez aklınızda bulunsun.

Hocam hem hafif, kullanımı kolay, hem de rahat çalışılabilir diye düşündüğüm için aklımdan MacBook geçti. Benim gözlemlediğime göre günlük kullanımlar için en uygun cihazlar MacBook'lar diye biliyorum ama yine de sizlere de danışmak istedim.

Hocam hem hafif, kullanımı kolay, hem de rahat çalışılabilir diye düşündüğüm için aklımdan MacBook geçti. Benim gözlemlediğime göre günlük kullanımlar için en uygun cihazlar MacBook'lar diye biliyorum ama yine de sizlere de danışmak istedim.

İnternette kullanıcı yorumları ve karşılaştırma videoları var kısa bir araştırmayla size en uygun laptopu bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı