80 Bin TL sistem önerisi

sukrubilgicc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Maximum 80.000 TL param var piyasadaki ağır oyunların çoğunu oynuyorum. Bütçeme uygun bir kasa toplaman istiyorum sadece kasa monitörü ekstra alacağım. Harika bir kasaya ihtiyacım var islemcisinden RAM'ına güç kaynağına kadar harika bir şey istiyorum. Intel veya AMD ikisi de olur önerileri karşılaştırıp karar vereceğim şimdiden çok teşekkür ederim.

Güncel

@efebatiin yardımınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
AMD.
Toplamda 80.2K.
NVIDIA.

NVIDIA sistemde ki anakartın VRM soğutması pek iyi sayılmaz.

Bu da topladığım diğer sistemde ki anakart. VRM soğutması olarak aralarında bayağı bir fark var. Kullanılan işlemciler aynı değil ondan dolayı da bu fark biraz fazla olmuş olabilir.

SSD konusunda da topladığım sistem daha avantajlı NV3 çok iyi bir SSD değil Exceria Pro da DRAM olması da güzel bir detay.
PSU olarak cratos daha iyi bir PSU fakat hazır sistemde ki PSU da kötü değil sıkıntı yaratmaz.

Son düzenleme:
Hocam raijintek ampere 850w modeli nasıldır? İlk defa görüyorum bilginiz var mı?

İlgini için cok teşekkür ederim harikasınız muhakkak dikkate alacağım , onun dışında konu güncel farkli önerisi olan varsa dikkate alacağım herkese teşekkür ederim

Konu güncel.

@efebatiin hocam ryzen 9800x3d ile i9 13900k arasında tercih yapmak isteniz hangisini seçersiniz ve neden

@efebatiin hocam ryzen 9800x3d ile i9 13900k arasında tercih yapmak isteniz hangisini seçersiniz ve neden

Son düzenleme:

9800x3D oyun konusunda daha iyi eğer amacın oyun oynamak ise 9800x3D al geç Intel çöpünden uzak durmaya çalış.
Ayrıca 13900k ısınan bir işlemci bu da almamak için başka bir sebep.

9800x3D oyun konusunda daha iyi eğer amacın oyun oynamak ise 9800x3D al geç Intel çöpünden uzak durmaya çalış.
Ayrıca 13900k ısınan bir işlemci bu da almamak için başka bir sebep.
Peki çok teşekkür ederim 9800x3d üzerinden yürüyeceğim

Hava soğutucu ile 81955TL
Sıvı soğutucu ile 85865TL
Tercihen RAM'i yukarıda atılan ares ile de değiştirebilirsiniz.

İndirim kovalarım derseniz 90k bandına yakın fiyatlara 5080'li sistemler de bulabilirsiniz.

Sıvı soğutucuyu tercih ederim hocam ilginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…