80 bin TL telefon önerisi

Bütçe
80000

ykaar

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak Samsung S23 FE kullanıyorum fakat çok takılmaya başladı. Telefonda çok yoğun işlem yapan, oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya kullanıyorum, video/film izliyorum, müzik dinliyorum ve fotoğraf çekiyorum genelde. Telefonumu değiştireceğim, FE serisi gibi ana ürünün alt modeli yerine bir ana model veya üst model almak istiyorum. Find X9 Pro çok güzel bir telefon olarak gözüküyor fakat daha önce hiç Oppo kullanmadım ve 85 bin TL bandına değecek bir kullanımım olacağını da düşünmüyorum. iPhone 17 şu an dikkatimi çekiyor, fiyat olarak 70 civarına bulabilirim ve en azından 4-5 yıl götürür ve cihaz değiştirirken takas desteğiyle daha mantıklı geliyor şu anda. Samsung kullanmak istemiyorum, iPhone 17, Oppo find X9 Pro, Global'e gelirse Xiaomi 17 Pro Max arasındayım şu an. Dediğim gibi çok ağır işlem yapan birisi değilim telefonda ama yapmak istersem de sorun çıkarmayacak ve uzun ömürlü bir telefon olsun istiyorum. Hangisini almak benim için daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone al hocam diğer türlü o tarz Android'ler Max 1 sene sonra kasma takılmalar başlıyor iPhone al ama güncellemeleri yapma aldığın sürümde kalsın. iPhone 11 var 4 sene oldu güncelleme yapmadım kasma takılma hiçbir şey yok tertemiz kullanıyorum.

İphone'da da planlı eskitme var, hatta ceza yemişti bu konuda. Ben Samsung S23 Ultra kullanıyorum, hiç takılma olmuyor. Telefonunun bu kadar kısa sürede takılması normal görünmüyor. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp güncellemeleri yaptıktan sonra bir daha bak derim.

Samsung ultralara gitmeni öneririm. S25 ultra kullanan biri olarak cihazdan fazlasıyla memnunum. Üst segment bir telefon aldığında iphone ile arasında fark olmadığını görürsün. Diğer android cihazları da kullandım ama samsung kadar stabil olduklarını düşünmüyorum. İphone almak İOS dünyasına geçiş ve ileride de kullanmaya devam edeceğin bir ihtimalin olması durumunda da mantıklı olabilir. Şunu da unutmamak lazım. İOS dünyası herşeyi kendi dünyasından cihazlarla stabil çalıştırır. Bu dünyaya girersen yan ürünler konusunda da buraya bağlı kalman gerektiğini bilmen gerek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı