Merhaba, 70-80k bütçem var. Bir sistem topladım fakat bütçemin çok üstünde kaldı. Burada hangilerinden feragat ederek 70-80k bandına çekebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak riskli görüyorum ama bu bütçeye 2. el almak mantıklı mı?
Zorunlu değil montajını yapabilecek bilgim yok sadece montaj hizmeti veriyor mu İtopya gibi yerler?
Ek olarak güvenilir site olması yeterli. Dediğim gibi bir bilgim yok aslında nebi AKG'ün önermiş sistemi ona göre ilerledim.
Hazır sistem değil de farklı sitelerden parçalar önermeyi planlıyordum. Dediğiniz yerler maalesef montaj hizmeti vermez. Güvendiğiniz biri yoksa hazır sistem bakabilirim.
Maalesef tanıdığım biri yok montaj için fakat zahmet olmaz ise iki türlüde bakma şansınız olur mu?
Düzgün bir hazır sistem asla yok. Toplama ile çok iyi bir sistem çıkar fakat hazır sistem yok PC toplama siteleride fiyasko.
Evet bende birkaç gündür araştırıyorum çok mantıklı gelmedi hazır sistemlere benzer kurunca tabii biraz cahillikle de kurdum.
Toplama ile 70-75k arası bir sistem öneriniz nedir acaba? Rica ile montajını yapabilecek bir arkadaşım var ondan yardım isterim muhtemelen.
Merhaba, 70-80k bütçem var. Bir sistem topladım fakat bütçemin çok üstünde kaldı. Burada hangilerinden feragat ederek 70-80k bandına çekebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak riskli görüyorum ama bu bütçeye 2. el almak mantıklı mı?
Dostum aşağıya bıraktığım sistemi kaçırma derim. Anakart değiştirip direkt satın alabilirsiniz. Kalan bileşenler sıvı soğutma da dahil kaliteli. Hem de içerisinde 2x16 GB RAM var. Bu bütçeye 16 GB RAM oluyor tüm sistemlerde. RAM'ler yüksek ihtimal a-die çip. SSD biraz göz korkutuyor. Kalan parçalar çok ideal. Bu bütçeye 5070 tercih etmeyin. Anakart 4.9k farkla B840-Plus seçebilirsiniz. Daha ileriye dönük bir seçim olur.
![]()
PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
RAM'i 16 GB olarak alacağız malum RAM fiyatlarını biliyorsunuz.
![]()
XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK DDR5 Ram özelliklerini incele, 2.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam böyle 78K civarı yapıyor. Buraya çıkamazsanız Bazı parçaları düşürebiliriz.![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.