80 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
70-80K

Alpinizm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 70-80k bütçem var. Bir sistem topladım fakat bütçemin çok üstünde kaldı. Burada hangilerinden feragat ederek 70-80k bandına çekebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak riskli görüyorum ama bu bütçeye 2. el almak mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• 1231231.png
    1231231.png
    164,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba, 70-80k bütçem var. Bir sistem topladım fakat bütçemin çok üstünde kaldı. Burada hangilerinden feragat ederek 70-80k bandına çekebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak riskli görüyorum ama bu bütçeye 2. el almak mantıklı mı?

Genel bir sitede alınması zorunlu mu? PSU ve kasa pahalı. O SSD o fiyata alınmaz. Anakart iyi değil.

Zorunlu değil montajını yapabilcek bilgim yok sadece montaj hizmeti veriyor mu itopya gibi yerler ?

Ek olarak güvenilir site olması yeterli. Dediğim gibi bir bilgim yok aslında nebi akgün önermiş sistemi ona göre ilerledim.

Zorunlu değil montajını yapabilecek bilgim yok sadece montaj hizmeti veriyor mu İtopya gibi yerler?

Ek olarak güvenilir site olması yeterli. Dediğim gibi bir bilgim yok aslında nebi AKG'ün önermiş sistemi ona göre ilerledim.

Hazır sistem değil de farklı sitelerden parçalar önermeyi planlıyordum. Dediğiniz yerler maalesef montaj hizmeti vermez. Güvendiğiniz biri yoksa hazır sistem bakabilirim.

evet bende bir kaç gündür araştırıyorum çok mantıklı gelmedi hazır sistemlere benzer kurunca tabi biraz cahillikle de kurdum.

Toplama ile 70-75k arası bir sistem öneriniz nedir acaba ? Rica ile montajını yapabilecek bir arkadaşım var ondan yardım isterim muhtemelen.
Düzgün bir hazır sistem asla yok. Toplama ile çok iyi bir sistem çıkar fakat hazır sistem yok PC toplama siteleride fiyasko.

Evet bende birkaç gündür araştırıyorum çok mantıklı gelmedi hazır sistemlere benzer kurunca tabii biraz cahillikle de kurdum.

Toplama ile 70-75k arası bir sistem öneriniz nedir acaba? Rica ile montajını yapabilecek bir arkadaşım var ondan yardım isterim muhtemelen.

RAM'i 16 GB olarak alacağız malum RAM fiyatlarını biliyorsunuz.
Hocam böyle 78K civarı yapıyor. Buraya çıkamazsanız Bazı parçaları düşürebiliriz.

Dostum aşağıya bıraktığım sistemi kaçırma derim. Anakart değiştirip direkt satın alabilirsiniz. Kalan bileşenler sıvı soğutma da dahil kaliteli. Hem de içerisinde 2x16 GB RAM var. Bu bütçeye 16 GB RAM oluyor tüm sistemlerde. RAM'ler yüksek ihtimal a-die çip. SSD biraz göz korkutuyor. Kalan parçalar çok ideal. Bu bütçeye 5070 tercih etmeyin. Anakart 4.9k farkla B840-Plus seçebilirsiniz. Daha ileriye dönük bir seçim olur.

Dostum aşağıya bıraktığım sistemi kaçırma derim. Anakart değiştirip direkt satın alabilirsiniz. Kalan bileşenler sıvı soğutma da dahil kaliteli. Hem de içerisinde 2x16 GB RAM var. Bu bütçeye 16 GB RAM oluyor tüm sistemlerde. RAM'ler yüksek ihtimal a-die çip. SSD biraz göz korkutuyor. Kalan parçalar çok ideal. Bu bütçeye 5070 tercih etmeyin. Anakart 4.9k farkla B840-Plus seçebilirsiniz. Daha ileriye dönük bir seçim olur.

parça parça 6 taksit imkanlarını kullanarak almak beni daha çok rahatlatıcak bu sebepten toplama alıyım diyorum hocam teşekkür ederim öneriniz için burada çok büyük vade farkı çıkıyor

RAM'i 16 GB olarak alacağız malum RAM fiyatlarını biliyorsunuz.
Hocam böyle 78K civarı yapıyor. Buraya çıkamazsanız Bazı parçaları düşürebiliriz.

hocam çok teşekkür ederim öneriniz için maks 75 k yapcak şekilde düşme şansımız var mı bir de kasa akvaryum kasa olabilir mi acaba bildiğiniz alternatifler var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı