80 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
80000

Emre771

Femtopat
Daha fazla  
Selam öncelikle. Laptop alacağım, bütçe de 80k civarı. Normalde Monster Semruk S7 önerdiler ama Monster'da fan sesinin fazla olduğunu söyleyenler var bütçeye uygun olarak öneride bulunursanız sevinirim. En az 4060-16 GB RAM-1TB SSD düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son 4-5 gündür bu civarlarda hakkını veren ürün kalmadı. 95'e ASUS ROG STRIX Scar 17 var 4080'li. Çıkarım dersen onu tavsiye ederim. Bu arada o bütçelere geldiysen bakman gereken ürün asla 4060'lı olmamalı. Daha uyguna da bakabilirim dersen 4070'li modeller var 50-60 arası. Aksini savunanlar olsa da ben asla Monster tercih etmezdim bu kadar yüksek meblağ harcayacaksam.

Son 4-5 gündür bu civarlarda hakkını veren ürün kalmadı. 95'e ASUS ROG STRIX Scar 17 var 4080'li. Çıkarım dersen onu tavsiye ederim. Bu arada o bütçelere geldiysen bakman gereken ürün asla 4060'lı olmamalı. Daha uyguna da bakabilirim dersen 4070'li modeller var 50-60 arası. Aksini savunanlar olsa da ben asla Monster tercih etmezdim bu kadar yüksek meblağ harcayacaksam.

Peki MSI önerir misin? Katana 17 serisi.

Boş yere o kadar para vermeye gerek yok sorunsuz 4080 modeller 95K dan başlıyor.

Bütçenize uygun 4080 bu var ama kronik sorunlu.

Boş yere o kadar para vermeye gerek yok sorunsuz 4080 modeller 95Kdan başlıyor.

Bütçenize uygun 4080 bu var ama kronik sorunlu.

HP Victus'larda kronik bir şeyler var mı peki bildiğiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı