80 bin TL'ye laptop önerisi

Bu bütçedeki laptoplara pek hakim değilim ama sizin için şunları buldum

Bütçeyi ne kadar zorlayabilirsiniz bilmiyorum ama daha ileri gidebilirseniz böyle son çıkan modeller var. Benim tavsiyem eğer bütçenizi 90-100k bandına çıkarabiliyorsanız çıkarıp 5070/5070TI bir laptop almanız.

Son düzenleme:

Bütçeyi ne kadar zorlayabilirsiniz bilmiyorum ama daha ileri gidebilirseniz böyle son çıkan modeller var. Benim tavsiyem eğer bütçenizi 90-100k bandına çıkarabiliyorsanız çıkarıp 5070/5070TI bir laptop almanız.
b

90-100 ler zor hocam bu model nasıl acaba yorumunuzu merak ediyorum
Casper Excalibur G911.1490-EX70X-D Intel Core i9 14900HX 64GB 2TB SSD RTX4070 Freedos 16" QHD 240Hz Taşınabilir Bilgisayar

90-100 ler zor hocam bu model nasıl acaba yorumunuzu merak ediyorum
Casper Excalibur G911.1490-EX70X-D Intel Core i9 14900HX 64GB 2TB SSD RTX4070 Freedos 16" QHD 240Hz Taşınabilir Bilgisayar
Excalibur tavsiye etmem hocam.

Bunu da düşünebilirsiniz hocam.

Excalibur tavsiye etmem hocam.

Bunu da düşünebilirsiniz hocam.

Evet birkaç forumda bu öneriyi gördüm ama maalesef taksit imkanı yok olsa direkt alacağım aslında.

Hocam üstte attıklarımı inceleyebilirsiniz onların da özellikleri az çok aynı belki taksit yapılabiliyordur onlarda.

Hocam babama soracağım al sorun yok derse bunu alacağım.

Hocam üstte attıklarımı inceleyebilirsiniz onların da özellikleri az çok aynı belki taksit yapılabiliyordur onlarda.

Bir sorum daha olacaktı diğer markalar gibi Gigabyte'ında bakım gibi hizmetleri var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı