En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İstersen anakarti bu yap 76k oluyor yukarıdaki sekilde
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İstersen anakarti bu yap 76k oluyor yukarıdaki sekilde
Hocam SSD 2TB olması lazım. DRAMli olursa iyi olur.
twinmos gibi markalara da ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aynı şekilde ram da 32GB olması lazım
Son olarak PSU bizi üzmesin? Vento diye bi marka hiç duymadım. Kasa önemli değil de, PSU sıkıntı
Hocam SSD 2TB olması lazım. DRAM'li olursa iyi olur.
TwinMOS gibi markalara da ne kadar güvenilir bilmiyorum. Aynı şekilde RAM da 32 GB olması lazım.
Son olarak PSU bizi üzmesin? Vento diye bir marka hiç duymadım. Kasa önemli değil de, PSU sıkıntı.
Vento içinde FSP Hydro var. 2x16 GB RAM'ler 10k minimum 2TB SSD istiyorsan fiyatlara bakın derim çünkü islemci ekran kartı hepsi kısılacak DRAM var diye biliyorum bu modelde.
5600TL'ye patroit Viper var 1x16 GB olarak TwinMOS istemezsen.