E Eblack34 Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:49 #1 Merhaba aranıza yeni katıldım. Pek fiyat ve ürün bilgim yok. Birkaç siteye hazır sistemlere baktım ama kafam iyice karıştı. 70-80k bandında masaüstü dizmek istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Merhaba aranıza yeni katıldım. Pek fiyat ve ürün bilgim yok. Birkaç siteye hazır sistemlere baktım ama kafam iyice karıştı. 70-80k bandında masaüstü dizmek istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
RelyVo1 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:58 #2 Komple sistem dizeceksin değil mi? Sadece kasa değil yani?
E Eblack34 Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #3 RelyVo1 dedi: Komple sistem dizeceksin değil mi? Sadece kasa değil yani? Genişletmek için tıkla... Öncelik kasa gerisini bir şekilde hallederim diye düşünüyorum
RelyVo1 dedi: Komple sistem dizeceksin değil mi? Sadece kasa değil yani? Genişletmek için tıkla... Öncelik kasa gerisini bir şekilde hallederim diye düşünüyorum
RelyVo1 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 00:27 #4 Eblack34 dedi: Öncelik kasa gerisini bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasayı kaç paralık alacaksın yani bu bütçe içerisinden? 60 civarı falan mı yoksa 80 mi direk?
Eblack34 dedi: Öncelik kasa gerisini bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasayı kaç paralık alacaksın yani bu bütçe içerisinden? 60 civarı falan mı yoksa 80 mi direk?
E Eblack34 Yoctopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:34 #5 RelyVo1 dedi: Kasayı kaç paralık alacaksın yani bu bütçe içerisinden? 60 civarı falan mı yoksa 80 mi direk? Genişletmek için tıkla... 70 civarı olabilir ekipman işini hallederim asıl dert kasa benim için şu an
RelyVo1 dedi: Kasayı kaç paralık alacaksın yani bu bütçe içerisinden? 60 civarı falan mı yoksa 80 mi direk? Genişletmek için tıkla... 70 civarı olabilir ekipman işini hallederim asıl dert kasa benim için şu an