Merhaba, 80km yolu, biraz rüzgar ve biraz da yokuş olduğunu varsayarsak ve arada mola da verdiğimizi düşünürsek ortalama kaç saatte yolu tamamlarız?
Bisikletim:
Merhaba, 80km yolu, biraz rüzgar ve biraz da yokuş olduğunu varsayarsak ve arada mola da verdiğimizi düşünürsek ortalama kaç saatte yolu tamamlarız?
Bisikletim:
Araştırdım 1 saatte 10 km gidiliyormuş sizin yerlerinizi bilmediğim için düzlük mü yokuşlar var mı yavaş giderseniz 7 8 saat hızlı giderseniz 6 saat tahminimce.
Araştırdım 1 saatte 10 km gidiliyormuş sizin yerlerinizi bilmediğim için düzlük mü yokuşlar var mı yavaş giderseniz 7 8 saat hızlı giderseniz 6 saat tahminimce.
Şöyle diyelim, 14 Km'lik yolu sabit 80kmh hızla giden bir araç 20 dakika içinde tamamlıyorsa ve bu arkadaşın yaklaşık 30 ila 40 arası gideceğini düşünürsek dediğiniz gibi 7 8 saat falan ortaya çıkıyor.
Yolunuz uzun hocam. Siz sabah erkenden çıkın, öğleye orda olursunuz diyeyim. Ciddi manada cevap vereceksem eğer;
Hızlı gidersen yorulacağını düşünerek yaklaşık yolda düz ise en az 7,5 saat diyebilirim.