nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #11 Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşeceğine güveniyor musunuz?
Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşeceğine güveniyor musunuz?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sırf 1-2 lira için Doların düşmesini beklemek mantıklı değil. Arkadaşın dediği gibi ucuz bir oyun alabilir.
Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sırf 1-2 lira için Doların düşmesini beklemek mantıklı değil. Arkadaşın dediği gibi ucuz bir oyun alabilir.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 8 Nisan 2021 #13 nic0las dedi: Düşeceğine güveniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Geçen haftayla bu hafta arasındaki fark kadar düşmesi yeterli. Olası bir durum yarı yarıya düşmesini beklemiyoruz ki.
nic0las dedi: Düşeceğine güveniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Geçen haftayla bu hafta arasındaki fark kadar düşmesi yeterli. Olası bir durum yarı yarıya düşmesini beklemiyoruz ki.
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 8 Nisan 2021 #14 Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu çok bekleyebilir hocam..
Mehmet Yay dedi: Hocam aslında doların düşmesini de bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu çok bekleyebilir hocam..
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #15 Mehmet Yay dedi: Geçen haftayla bu hafta arasındaki fark kadar düşmesi yeterli. Olası bir durum yarı yarıya düşmesini beklemiyoruz ki. Genişletmek için tıkla... 1 2 lira için bu kadar hesaba ya da beklemeye gerek yok hocam. Şu tablonun rezilliği ortada şahsen doların bir daha düşeceğini düşünmüyorum.
Mehmet Yay dedi: Geçen haftayla bu hafta arasındaki fark kadar düşmesi yeterli. Olası bir durum yarı yarıya düşmesini beklemiyoruz ki. Genişletmek için tıkla... 1 2 lira için bu kadar hesaba ya da beklemeye gerek yok hocam. Şu tablonun rezilliği ortada şahsen doların bir daha düşeceğini düşünmüyorum.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 8 Nisan 2021 #16 Ben geçen hafta kısıtlı Steam hesabıma bakiye yüklemek istemiştim, BoaCompra ödemeyi alamadığı için iptal etti. Fakat Pazar'dan eşya satın alıp satabiliyorum şu an. Fakat Steam fark ederse ban yeme olasılığın var.
Ben geçen hafta kısıtlı Steam hesabıma bakiye yüklemek istemiştim, BoaCompra ödemeyi alamadığı için iptal etti. Fakat Pazar'dan eşya satın alıp satabiliyorum şu an. Fakat Steam fark ederse ban yeme olasılığın var.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 8 Nisan 2021 #17 Engel.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 8 Nisan 2021 #18 Teşekkürler. Mecbur 50 TL yatırcaz artık
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #19 Çalıkuşu dedi: Teşekkürler. Mecbur 50 TL yatırcaz artık Genişletmek için tıkla... 40TL+ Kart üzerinden 2TL ye oyun almayı deneyin bu da bir çözüm olabilir.
Çalıkuşu dedi: Teşekkürler. Mecbur 50 TL yatırcaz artık Genişletmek için tıkla... 40TL+ Kart üzerinden 2TL ye oyun almayı deneyin bu da bir çözüm olabilir.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 8 Nisan 2021 #20 nic0las dedi: 40TL+ Kart üzerinden 2TL ye oyun almayı deneyin bu da bir çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Kart kullanma gibi bir seçeneğim yok maalesef.
nic0las dedi: 40TL+ Kart üzerinden 2TL ye oyun almayı deneyin bu da bir çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Kart kullanma gibi bir seçeneğim yok maalesef.