80 Mbps internte 0,5 Mbps'ye düşüyor

HadessHub

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internetimi kullanamiyorum ve bu aşırı sinir bozucu. Problem ise şudur;
İnterneti resetliyorum her şey yolunda 75-80 Mbps, gayet normal. Bir şey indirmeye kalktığımda bu hız 0,5 Mbps düşüyor ama upload 19-20 civarında. Neden olduğunu bilmiyorum fakat bir şey indirmesem bile bir süre sonra (minimum 15, maksimum 30 dakika) internetim yavaşlayarak kullanılmayacak noktaya geliyor fakat upload hızım hala aynı. Nedenini bilen birisi varsa anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablosuzmu kablolumu.

Wifi driverınızı güncelleyin. Ayrıca trol bir virüs pc ye bulaşmış olabilir
Başlat/Ayarlar/Ağ ve İnternet/Durum/Veri Kullanımı
Burdan pc de hangi uygulamanın ne kadar internet kullandığı görülüyor. Kullanımı yüksek ve anlam veremediğiniz bir uygulama var ise PC niz virüslü temizlemeniz gerekecek

Sadece bilgisayar kaynaklı mı yoksa tüm cihazlar mı? Bilgisayar kapalı şekilde deneyi.

Birde hat değerlerini atarmısınız, belkide hat değerleriniz de sıkıntı olabilir.

Buna benzer bir sorunu yakın zamanda fiber internet kullandığım yerde yaşadım. Ekip çağırdım ve gelen ekip modemi değiştirince sorun düzeldi.

Kablosuzmu kablolumu.

Kablolu

driverlar guncel, kullanimi yuksek olan tek uygulama steam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…