80 OBP ile Sancaktepe Anadolu Lisesi'ne girilebilir mi?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar OBP puanım 80,8880 Sancaktepe Anadolu lisesi var o lisenin puanı her sene bayağı değişiyor. Bir sene 80 diğer sene 83 başka sene 88 gibi sizce o liseye girme şansım var mı kontenjan falan boşalır ise bir de orada okuyan birisi varsa iyi bir yer mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar OBP puanım 80,8880 Sancaktepe Anadolu lisesi var o lisenin puanı her sene bayağı değişiyor. Bir sene 80 diğer sene 83 başka sene 88 gibi sizce o liseye girme şansım var? Kontenjan falan boşalır ise bir de orada okuyan birisi varsa iyi bir yer mi? Cevaplarsanız sevinirim.Cevapla

Orada okumuyorum fakat geçen sene yazdığım lisenin OBP'si 90'dı 82'ye kadar gerilemişti hiç belli olmaz. Çok ucu ucuna girebilirsin belki. Ama geçen sene 88 ile almış. 80'e düşebileceğini düşünmüyorum.

Orada okumuyorum fakat geçen sene yazdığım lisenin OBP'si 90'dı 82'ye kadar gerilemişti hiç belli olmaz. Çok ucu ucuna girebilirsin belki. Ama geçen sene 88 ile almış. 80'e düşebileceğini düşünmüyorum.

Hocam şöyle bir sıkıntı da var ben sultanbeylideyim ama tam sınırda o liseyle evimin arası 2, 6km Sultanbeyli başka bir lise yazacaktım orası 4.3 km mesafeye bakarlarmi yerel adrese bakarken çünkü Sultanbeyli olarak geçiyor ikametim çünkü sınıra yakın bölgede evim sizce olur mu?

Hocam şöyle bir sıkıntı da var ben sultanbeylideyim ama tam sınırda o liseyle evimin arası 2, 6km Sultanbeyli başka bir lise yazacaktım orası 4.3 km mesafeye bakarlarmi yerel adrese bakarken çünkü Sultanbeyli olarak geçiyor ikametim çünkü sınıra yakın bölgede evim sizce olur mu?

Adres konusunda bilgim yok hocam. Fakat adrese bakıyorlar diye biliyorum.Ama OBP yetmezse adresede bakmadan almıyorlar siz yinede şansınızı deneyin.

Adres konusunda bilgim yok hocam. Fakat adrese bakıyorlar diye biliyorum.

Mesafeye bakarlarmi çünkü sultanbeylideku lise iki kat daha uzak oraya göre ama ilçeler farklı işte sınırda yaşadığım için.

Hocam yeterse kaybetmezsiniz. Benim geçen seneki ortalamam 94 gitmek istediğim lise 95 Ti yazdım ama almadılar sonra Allah'ın dağında bir okula yerleştik.

İşte benim senaryoda buna benziyor biraz inşallah benimki olur puanı çok değişken lisenin çünkü yoksa da artık sultanbeylidekini yazacağım yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı