Steam 80 TL bakiye kayboldu

Yunusemre005

Hectopat
Daha fazla  
Pazardan eşya sattım eşya kasarak ve 80 küsur liram varken bir anda param yok oldu, bu nasıl olabilir? Hiçbir şey almadığım halde hem de.

1691933025543.png

Dosya Ekleri

• 1691933105681.png
    1691933105681.png
    371,4 KB · Görüntüleme: 102
Pazardan eşya sattım eşya kasarak ve 80 küsur liram varken bir anda param yok oldu, bu nasıl olabilir? Hiçbir şey almadığım halde hem de.

Eki Görüntüle 1901186

Eşyanızın satıldığından emin misiniz, yüksek bakiyede satılacak olan bir eşyayı listelemek istediğinizde Steam Guard'a onaylamak için bir şey gönderiyor olması lazım.

Ben almadım işte, hiçbir şekilde öyle bir işlem yapmadım. Sadece satış yaptım. eşyaların satıldığından eminim çünkü az önce cüzdanda 80 küsur param vardı

Hesabınıza yapılan son girişlerden size ait olmayan var mı diye bir kontrol edin isterseniz:
Yardım > Steam Destek > Hesabım > Steam Hesabınızla İlişkili Veriler ve buradan da "Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi" bölümünden bir bakın.

Bu arada o bölümden satın alınan ürünlerin detayını göremiyorsunuz detayları görmek istiyorsanız da yine Yardım > Steam Destek > Satın Alımlar bölümünden satın alınan içerikleri görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı