Arayıp yapabilir ve daha iyi bilgi alabilirsiniz. Açıkası ben 75 Mbps alıyorum 94 TL'ye. Yani zaten normal bir kullanıcı iseniz 35 Mbps tarifesi var 76 Liraya onu alabilirsiniz.
Arayıp yapabilir ve daha iyi bilgi alabilirsiniz. Açıkası ben 75 Mbps alıyorum 94 TL'ye. Yani zaten normal bir kullanıcı iseniz 35 Mbps tarifesi var 76 liraya onu alabilirsiniz.
35 Mbit bize yeter mi ailede 4 kişiyiz ben CS'ye giriyorum YouTube'da video falan izliyorum canlı derse falan giriyorum o kadar annem Facebook'a falan giriyor abim de CS atıyor yeter değil mi annemi babamı uğraştırmak istemiyorum.
35 Mbit bize yeter mi ailede 4 kişiyiz ben CS'ye giriyorum YouTube'da video falan izliyorum canlı derse falan giriyorum o kadar annem Facebook'a falan giriyor abim de CS atıyor yeter değil mi annemi babamı uğraştırmak istemiyorum.
Mesajınızı şimdi gördüm de kargoyla uğraşmaz babamgil ondan korkuyorum.
Türknete başvuru yaparken gerekiyormu bunlar?
Başvuruyu nasıl yaptınız uğraştırdı mı?
İkisinde de gerekiyor. İkisini de kullandım. Telefonla görüşüp başvuru yaptıktan sonra birkaç belge kargolamanız gerekiyor. Sonra zaten size kullanıcı adı ve şifre veriyorlar onu modeme girip internete bağlanıyorsunuz. Çok zor bir şey değil.
Netspeed Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl · Ev Ofis İnternet · Sınırsız Adsl.
netspeed.com.tr
Paket olarak da bunu alın derim. 100GB altı kullanım yaparsanız 63TL bu sınırı o ay aşıp sınırsız kullanım yaparsanız 76TL fatura geliyor.