80 TL ISS önerisi

Vorpee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Türk Telekom kullanıcısıyım kontratımız bitti ve hiç memnun kalmadım yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.
Aylık 70-80 TL fiyatlı ve 4 kişi kulanıcak oyunlarda güzel ping değeri verecek bir internet arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
30-35 Mbps ve 5-10 dowload hızlı gibi bir şey istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız nedir?

O bütçede max performans için GIBIRNet almanızı lazım. Ben önermiyorum ama bütçenizde en iyi tercih bu firma olacaktır. Onun dışında 86 TL ücret ile Netspeed üzerinde 35 down 6 up değerlerine sahip paketi alabilirsiniz.

Comnet, gıbır.net fiyat olarak iyiler, 5 TL daha çıkarsanız turk.net de tercih edebilirsiniz. Tahahütsüz firmalar bunlar zaten, deneyip iyi ping aldığınızı seçebilirsiniz.

Comnet, gıbır.net fiyat olarak iyiler, 5 TL daha çıkarsanız turk.net de tercih edebilirsiniz. Tahahütsüz firmalar bunlar zaten, deneyip iyi ping aldığınızı seçebilirsiniz.
Daha önce Comnet öneren biri olarak şuan önermiyorum. Firma olarak yaklaşımları çok yanlış. Alınan hizmeti sorgusuz iptal etme olayları son zamanlarda çok arttı. Kusurlu hizmete giriyor yaptıkları.

Millenicom 35/6 mbps 84,90TL

Türk Telekom fiber ya da VDSL ise GIBIRNet 35 download 6 uploadlı paketi 70 liraya satıyor. Ping konusunda da gayet iddialılar. GIBIRNet Kapsama Alanı - Ping Haritası - GIBIRNet | İnternet üzerinden yaşadığınız şehre göre tahmini sonuçlara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…